svježina i prozračnost

Njegovane, prirodne i pune usne ljetni su must have

09.07.2021 u 14:24

Bionic
Reading

Otkrivamo tajnu savršenog ljetnog make up looka

Ljetni period je vrijeme u kojem uživamo u laganim i prozračnim haljinicama dok sve teške materijale ostavljamo po strani do ne tako nam drage jeseni. Ista je stvar kada je u pitanju naša kozmetička torbica. Jaka i slojevita šminka ne podnosi rast temperatura u ljetnim mjesecima stoga teške pudere zamjenjujemo onim nešto laganijim, a cjelokupni make up svodi se na svježinu i prozračnost kao jedan od glavnih beauty trendova posljednjih godina. Usnice su u ljetnim mjesecima posebno osjetljive pa kako bismo izbjegli njihovu suhoću, teške mat ruževe mijenjamo s balzamima kremastih tekstura i nešto sjajnijim finišem. Ljetna make up rutina dakle podrazumijeva kombinaciju njege kože i nanošenja šminke. Tajnu savršenog, brzog i jednostavnog make up looka donosi Les Essentiels du Maquillage linija, luksuznog brenda Eisenberg Paris.

Essential Baume Fusion (3.5 g / 249,00kn) iz spomenute linije, jedan je od nezaobilaznih proizvoda koji će se istovremeno pobrinuti za ljepotu i njegu te se s lakoćom uklopiti u svakodnevnu rutinu naglašavajući prirodnu ljepotu usnica. Lagani, bogati i izrazito kremasti balzam nove generacije topi se na usnama s trenutačnim učinkom obnavljanja i hidratacije. Ovaj njegujući eliksir obogaćen je ekstraktom višnje, uljem sjemenki šafranike i vitaminom E koji pruža dubinsku hidrataciju i antioksidantsku zaštitu dok se bori protiv dehidracije uzrokovane izlaganjem UV zrakama i onečišćenju. Njega u kombinaciji sa suptilnim i profinjenim velom boje, kreira božanstveni efekt te prirodan i sofisticiran look za punije usne. Balzam dostupan u četiri nijanse stvara prirodan glow efekt, a nanosi se na usne od sredine prema vanjskim dijelovima dok se ne postigne željeni intenzitet boje. Istovremeno može poslužiti za optimalnu hidrataciju i nevjerojatan osjećaj ugode ispod mat ruževa tijekom cijele godine kako bi usne bile njegovane i zaglađene. Za sofisticiraniji look usnice možete redefinirati i ispuniti olovkom te zatim nanijeti balzam. Nepisano je pravilo kako ljeto voli prirodni sjaj koji će posebno na suncu biti mnogo efektniji od klasičnog ruža, stoga bez obzira koju nijansu odabrali kao svoj ljetni favorit, svaka će bolje izgledati na njegovanim usnama koje pucaju od zadovoljstva!

EISENBERG Paris proizvode možete pronaći u Douglas parfumerijama te na www.douglas.hr ili pozivom na broj 0800 1221 Douglas call centra (ponedjeljak – petak; 8:00-17:30h).