UZ OLIVAL PROIZVODE

Njega ruku i stopala tijekom zimskih mjeseci

11.01.2012 u 14:33

Bionic
Reading

Tijekom zimskih mjeseci zbog niskih temperatura, vjetra te boravka u zatvorenom prostoru koža gubi vlažnost i mekoću, postaje suha, peruta se, dobiva crveni osip i često puca. Iz Olivala preporučaju nekoliko proizvoda za zaštitu ruku i stopala tijekom najhladnijih mjeseca kako bi koža dobila potrebnu njegu i ostala glatka i svježa

Koncentrat za ruke s nevenom djeluje do najdubljih slojeva suhe, ispucane i osjetljive kože ruku. Ekstrakt nevena i vitamin E obnavljaju oštećenu kožu i usporavaju proces starenja. Ova krema idealna je za noćnu njegu. Nanosi se u maloj količini, sporije se upija a duže zadržava na koži.

Hidratantna krema za ruke hrani kožu i idealna je za dnevnu njegu. Brzo se upija i hidratizira suhu kožu. Ekstrakt nevena obnavlja oštećenu kožu i nokte. Vitamin E snažan je antioksidans koji neutralizira slobodne radikale te usporava starenje stanica.

Intenzivna krema za njegu stopala učinkovito djeluje na tvrde naslage na petama. Ovaj koncentrirani pripravak idealan je za njegu stopala s posebnim problemima kao što su tvrda ispucana stopala koja peku ili razni oblici hiperkeratoza. Koncentrirana aktivna komponenta, benzojeva smola, djeluje keratolitički i antiseptički.

Kupka za njegu stopalanamijenjena je za redovno održavanje higijene nogu. Eterična ulja čajevca i ružmarina djeluju antiseptički, a svakodnevnom uporabom stopala su čista i osvježena te je smanjeno znojenje nogu.

Balzam za njegu stopala i noktiju obogaćen je eteričnim uljima čajevca i ružmarina. Čajevac je jedan od najsnažnijih prirodnih antiseptika, a ružmarin pojačava cirkulaciju, njeguje kožu i stopalima vraća svježnu i ugodan miris. Balzam hrani kožu i idealan je za svakodnevnu njegu. Nanosi se ujutro i zadržava svježinu stopala tokom cijelog dana.

Kamen plavučac tradicionalno je najbolji kamen za odstranjivanje tvrdih nakupina na petama. Glavna svojstva ovog kamena su: oštrina, trajnost i nelomljivost.

Deo gel za lagana stopala je gel na prirodnoj bazi, a obogaćen je eteričnim uljima čajevca i ružmarina. Kombinacija ovih ulja u gelu osvježava, dezodorira i smanjuje znojenje. Gel se upotrebljava svakodnevno, brzo se upija, pojačava cirkulaciju te stopalima daje osjećaj lakoće.