NAGRADNJAČA

Njega lica uz liniju Classic

13.07.2012 u 18:42

Bionic
Reading

Dolaskom sunčanih proljetnih dana, svi se zimski nedostaci na koži vide kao da su pod povećalom, a ni proljeće svojom prevrtljivom prirodom nimalo je ne štedi od nepovoljnih vanjskih utjecaja. Kako bi Vašoj koži pružili neophodno potrebnu pomoć u rješavanju nagomilanih nedostataka kao i obnovi njezinih vitalnih funkcija za vas smo pripremili pet paketa proizvoda iz prirodne kozmetičke linija za njegu lica CLASSIC!

Prirodna kozmetička linija za njegu lica CLASSIC u svom asortimanu ima dva preparata podešena upravo za posve bezopasnu njegu masne, nečiste i problematične kože, sklone aknama, miteserima, prištićima i upalama. Visoke koncentracije prirodnih djelatnih sastojaka u isto tako prirodnim podlogama tradicionalnih apotekarskih receptura, garantiraju brze vidljive rezultate i kvalitetnu trajnu njegu bez ikakvih štetnih posljedica. Proizvodi ne sadrže parabene, umjetne mirise i boje, ni bilo kakove druge štetne kemijske sastojke. Nisu testirani na životinjama i pakirani su u ekološki podobnu ambalažu.

CLASSIC ProAcne C Plus – Hydro Fluid Serum za problematičnu i nečistu kožu
Proizvod je 100% prirodna dvokomponentna uljno vodena emulzija. Sadrži visoke djelotvorne koncentracije C vitamina i eteričnog ulja čajevca te biljnih ekstrakata nevena i tormentile u mednoj iscrpini, s dodatkom esencijalnih ulja pšeničnih klica i avokada.

Regulira dubinsko vlaženje, eliminira slobodne radikale i toksine. Sinergijskim učinkom nevena, čajevca i tormentile djeluje snažno protuupalno, sustavno suzbija postojeće prištiće i akne te sprečava nastajanje novih. C vitamin izravno sudjeluje u obnovi i sintezi kolagena, smanjuje pore, ožiljke i mrlje na koži. Zajedno s uljem pšeničnih klica i avokada, s vitaminima A, B, D i E u njihovom prirodnom sastavu, trajno regulira poželjni hidrolipidni balans kože i dugotrajno održava njezin zdrav, mat mladenački izgled.

CLASSIC ProAcne Biosoft 24 – Lagana žele krema za problematičnu i nečistu kožu
Proizvod je 100% prirodna mješavina koži srodnih prirodnih biljnih balzama i želea s medom te esencijalnih i eteričnih ulja i ekstrakata.
Sadrži djelotvorne koncentracije eteričnog ulja čajevca, biljnih ekstrakata nevena, mente i tormentile te ulja avokada i pšeničnih klica, izrazito bogata esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima A, B, D i E. Specijalno podešena receptura sadrži djelatne sastojke u pomno izbalansiranim omjerima, kako bi sinergijski što bolje djelovali.
Snažnim antiseptičkim djelovanjem brzo rješava prištiće i upalna stanja kože te akne.

Eliminira slobodne radikale i toksine, dubinski regulira hidrolipidni balans, smanjuje pore i ožiljke. Umiruje kožu dajući joj glatkoću i trajan, svjež mladenački mat ten.
Koristi se ujutro i navečer nakon CLASSIC ProAcne C Plus seruma ili na čistu toniziranu kožu. Odlična je podloga za dnevni make up.

Više o proizvodima CLASSIC i prirodnoj kozmetici možete saznati na www.damjana.hr

Nagradu su osvojili:

Željka Lenac
Darko Kerić
Radmila Jurković
Ivana Garić
Jasna Cvitak

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.