INSTAGRAM SENZACIJA

Niže uspjehe: Preslatka Rihannina sedmogodišnja dvojnica postala zaštitno lice beauty brenda

13.08.2019 u 12:13

Bionic
Reading

Samo nekoliko tjedana nakon što je slavna Rihanna na Instagramu objavila fotografiju svoje sedmogodišnje dvojnice, djevojčici imena Ala'a Skyy nije dugo trebalo da osigura pažnju velikog beauty brenda

Kako je otkriveno američkom magazinu Allure, Rihanina maloljetna dvojnica potpisala je svoj prvi veliki ugovor pritom postavši ambasadorica američkog brenda The Mane Choice fokusiranog na stvaranje proizvoda za njegu prirodne kose.

'Ne samo da ima nevjerojatan stav i radnu etiku u tako mladoj dobi, već voli svoju kosu. Ona razumije prednosti upotrebe proizvoda za prirodnu kosu', izjavila je izvršna direktorica i osnivačica beauty brenda Mane Choice, Courtney Adeleye.

Na Instagram profilu sedmogodišnje Rihannine dvojnice, kojim upravlja njezina majka Bria Baytops, osvanuo je videozapis na kojem djevojčica promovira dva proizvoda iz linije brenda Mane Choice.

'Jednoga dana koristite svoje omiljene proizvode jer ih volite, a sutradan ste za iste postali ambasador. Snovi se zaista ostvaruju ako vjerujete da ih zaslužujete', stoji u opisu videa objavljenog na Instagram profilu sedmogodišnje djevojčice Ala'a Skyy.

Iako je potpisani ugovor s beauty brendom The Mane Choice prvi u nizu za Rihanninu dvojnicu, sedmogodišnja Amerikanka već je osigurala pažnju bivšeg američkog supermodela i TV ličnosti Tyre Banks koja ju je osobno pozvala na sudjelovanje u audiciji za njezin novi projekt 'Modelland'.