FASHION GURU

Danijela Martinović nakon prekida okrenula modnu stranicu; izrazito seksipilna haljina stoji joj kao salivena, a ovakav dekolte na njoj nismo vidjeli skoro pa nikada

  • 16.12.2021 u 11:55

  • Bionic
    Reading

    Čini se da vrckavoj splitskoj pjevačici prekid dugogodišnje veze itekako dobro stoji. Okrenula je modnu stranicu i izgleda bolje no ikad

    Nakon što su Danijela Martinović i Petar Grašo objavili da se razilaze nju baš nismo viđali, a Grašo se na fin način pokušao opravdati, jer ljubav se rodila kad i Hana, pa su se družili familijarno, sve dok mala Hana nije narasla.

    Danijela je kao prava dama ignorirala sve to i nakon stanke održala koncert. Navikli smo je gledati u nekim princezastim ili maturalnim haljinama, ali imam osjećaj da je naša Danči nakon prekida okrenula modnu stranicu. I to na bolje!

    Duga haljina njezina omiljenog splitskog brenda nije ostala nezamijećena jer ovakav dekolte na njoj nismo vidjeli skoro pa nikada. Elegantna, a ipak izrazito seksepilna haljina našoj Danči stoji kao salivena.

    • +5
    Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

    Dug prorez i uzak struk istaknuli su dobru liniju pjevačice. Sve je to začinila ultravisokim potpeticama, ne znam kako je cupkala u njima, ali ako to itko može, onda je to ona jer znamo koliko je energična i vrckava.

    POVRATAK NA BINU

    [FOTO] U haljini s nikad dubljim dekoltom: Pogledajte kako je bilo na zagrebačkom koncertu Danijele Martinović

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.