KAO IZ BAJKE

Njihovo vjenčanje na plaži osvojilo je Vogue: Pogledajte vjenčanicu koju je odabrala supruga slavnog komičara

16.12.2021 u 11:24

Bionic
Reading

Poznati američki komičar Adam Devine uplovio je u bračnu luku sa svojom dugogodišnjom partnericom, glumicom Chloe Bridges, a iako se njihova svadbena ceremonija od početne ideje po mnogočemu razlikovala, 29- godišnja mladenka ostala je ustrajna u odluci da nosi vjenčanicu s potpisom brenda Danielle Frankel

Godine 2015. glumac Adam Devine i Chloe Bridgers upoznali su se avionu koji ih je vodio do seta filma 'Scream Girl' u Louisiani, a nedugo zatim dogodila se ljubav. Odluku o zajedničkom životu donijeli su 2019. godine, a krajem iste godine zvijezda filma 'Pitch Perfect' odlučila je zaprositi 29- godišnju Chloe.

Poput brojnih mladenaca diljem svijeta, ovaj glumački par morao je odustati od početne ideje po pitanju svadbene ceremonije. Kako su otkrili u razgovoru za modnu bibliju Vogue, željeli su organizirati svadbu za 200 uzvanika u Pelican Hill resortu u kalifornijskom okrugu Orange County, no u njihovom naumu spriječila ih je globalna pandemija.

Skromnu no ništa manje raskošnu svadbenu ceremoniju ovaj holivudski par priredio je u Esperanza Resortu u Cabo San Lucasu za 90 uzvanika.

Od samoga početka, glumica Chloe Bridges znala je da sudbonosno 'da' svom poznatom partneru želi izreći u vjenčanici s potpisom brenda Danielle Frankel.

'Isprobala sam šest vjenčanica i svoju odluku sam vrlo teško donijela s obzirom na to da sve izgledaju jedinstveno i savršeno', izjavila je mladenka dodavši kako se odlučila za formalniju vjenčanicu na samom početku organiziranja svadbe, a od nje nije željela odustati iako se njihovo vjenčane neplanirano odvilo na plaži.

Uz vjenčanicu spuštenih rukava i zanimljivoga kroja ovratnika nosila je bijele salonke u špic s potpisom Jimmyja Chooa i naušnice dizajnerice Jennifer Behr. Ležernu notu svadbe naglasila je blago valovitom frizurom za koju se pobrinuo poznati frizerski stilist Kerrie Urban.