PERWOLL FASHION.HR

Nives i Snježana zablistale na modnom događaju ljeta

27.06.2014 u 22:28

  • +13

Poznati na Perwoll Fashion.hr

Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko

Bionic
Reading

Najznačajniji modni događaj ljeta Perwoll Fashion.hr Cruise Collection, koji se održava već petu godinu zaredom, ove sezone prvi put održava se u Zagrebu – u jednom od najljepših zagrebačkih parkova na Tomislavovom trgu vodeći hrvatski dizajneri predstavljaju svoje cruise kolekcije, što će za sve ljubitelje mode biti vrhunska poslastica za otvaranje ljetne sezone

Ljubitelja mode uvijek ima napretek, no kad je u pitanju Fashion.hr, onda se taj broj uvijek udvostručuje. Na Tomislavovom trgu tako su se na prvoj večeri predstavljanja cruise kolekcija našle i zanosne Nives Drpić, Snježana Mehun, Vlatka Pokos, Kristina Bradač, Martina Podgorski, Mila Elegović te mnogi drugi.

Aleksandra Dojčinović, Martina Felja, Marina Design, Zoran Aragović te Krie Design samo su neka od imena koja će zagrebačkoj publici predstaviti svoje modne vizije u kolekcijama za najljepše doba godine - odmor. Svoje prve cruise kolekcije pokazat će premijerno mlada dizajnerska nada Morana Krklec te poznati dizajner Boris Banović.


Osim renomiranih domaćih dizajnera, cruise kolekcije predstavit će i gosti dizajneri iz regije. Zato svi fashionisti mogu rezervirati 27. i 28. lipnja za ovaj jedinstveni modni doživljaj u jednom od najljepših gradskih parkova, a Zagreb će dobiti još jedno ekskluzivno modno događanje koje svake godine okuplja najvažnija imena modne scene. Ljetne, nosive cruise kolekcije, koje iz sezone u sezonu izazivaju veliki interes modnih zaljubljenika, savršeno će se uklopiti u prirodni ambijent u samom središtu grada.