NOVI MODNI TREND

Nitko nije očekivao da će potražnja za ovim odjevnim komadom ovako drastično skočiti, a najviše će mu se radovati mršavice

19.02.2021 u 11:15

Bionic
Reading

Popularna modna tražilica Lyst svako malo sa zaljubljenicima u modi dijeli svoje modne izvještaje koji pružaju jasan uvid u aktualne trendove. Nedavno je Lyst otkrio kako ćemo u mjesecima koji slijede obožavati ležerne modele traperica opuštenijih krojeva i širih nogavica, no nitko nije očekivao da će trendseterice izgubiti glavu za potpuno neočekivanim trendom koji je već neko vrijeme prisutan na modnoj sceni

Sjećamo se kad smo prvi put ugledali Katie Holmes u pletenom kardiganu s ušivenim pletenim grudnjakom. Lijepa glumica tada je izazvala enormnu potražnju za tim komadom s potpisom brenda Khaite, ali i potaknula novi trend. Nakon tog slavnog trenutka na Instagramu smo sve češće viđali influencerice koje su osmišljavale nove načine nošenja pletenih crop topića i grudnjaka.

Iako smo mislili da će proći ispod radara, ovaj je modni trend potpuno opčinio modne ovisnice. Potvrđuju to i statistike modne tražilice Lyst koja je potvrdila kako je potražnja za grudnjacima - topićima i bralette grudnjacima porasla za čak 114 posto od početka godine.

U ovu popularnu kategoriju spada mnogo toga, a najpretraživaniji su termini sheer bralette (prozirni grudnjak), lace bralette (čipkasti grudnjak) i knitted bralette (pleteni grudnjak).

Prema Lystovom izvještaju, trendseterice su najviše zanimanja pokazale za pletenim braletteom na kopčanje s potpisom brenda Rokh, efektnim braletteom sa spuštenim rukavima Le Haut Pampelonne s potpisom brenda Jacquemus te za sportskim grudnjakom s potpisom modne kuće Versace.

Iako se na prvu čini kako je ovaj odjevni komad namijenjen samo mršavicama, istina je potpuno drugačija. Dok dio trendseterica svoje minijaturne topiće i grudnjake fura na golu kožu, ispod predimenzioniranog sakoa ili kaputa te u kombinaciji s hlačama ili trapericama visokog struka, druge ovaj trendi komad radije nose preko predimenzioniranih košulja.

Ukoliko se ne možete pohvaliti istesanim trbušnjacima ili se jednostavno ne želite smrzavati, ovo je odličan način da prikrijete višak kilograma u predjelu trbuha i pritom izgledate fashion.