USUSRET LJETU

Neodoljive ljetne haljine i topovi koji otkrivaju leđa nezamislivi su bez ovog važnog komada

28.05.2021 u 14:51

Bionic
Reading

Šarmantne ljetne haljine, kombinezoni ili topovi golih leđa omiljeni su među fashionisticama, no bitno je pronaći i najbolje grudnjake u kojima će vaši ljetni stajlinzi izgledati bez greške

Bez obzira nosite li haljinu, kombinezon ili top s dubokim izrezom, golim leđima ili pak varijante koje otkrivaju ramena, izbor odgovarajućeg grudnjaka može biti popriličan problem.

Riskantne haljine ili topovi koji izgledaju nevjerojatno seksi za mnoge su trendseterice najomiljeniji ljetni odabir, ali tek će se rijetke usuditi nositi ovakvu odjeću bez grudnjaka.

  • +5
Grudnjaci za odjeću otvorenih leđa Izvor: Promo fotografije / Autor: Fashion Forms

Odabir odgovarajućeg donjeg rublja uključujući i grudnjak, ovdje je od ključne važnosti jer nije nimalo privlačno ako npr. ispod haljine proviruju naramenice grudnjaka ili se vidi traka na leđima.

Tako primjerice odjeća otvorenih leđa ne dopušta nikakav drugačiji grudnjak nego također model golih leđa.

Danas na svu sreću na tržištu postoji veliki broj grudnjaka za svaki top ili haljinu, pa ako i vas muči potraga za idealnim donjim rubljem, nećete biti razočarani nikad bogatijom ponudom.

Za modne kombinacije koje otkrivaju cijela leđa odličan su izbor i silikonski grudnjaci brenda Fashion Forms koji sjajno drže pa nema bojazni da će odjeća 'skliznuti' u nekom trenutku.