NOSI SE ZELENO

Proljetni modni hit: Ove su torbe osvojile vladarice Instagrama

17.02.2021 u 18:10

Bionic
Reading

Premda je Institut Pantone bojama koje će obilježiti ovu godinu proglasio efektan spoj žute i sive, sudeći prema viđenom na Instagram profilima najpopularnijih influencerica u fokusu će biti i zelena

Zelena boja simbolizira prirodu, mir, opuštanje, optimizam... Riječ je o nijansi koja nas automatski smiruje i rješava nervoze, pa zato ne čudi da su je kraljice street stylea rado prigrilile kako bi unijele malo vedrine u ne baš veselu svakodnevicu.

Najstajliš dame koje nas iznova oduševljavaju svojim razigranim stajlinzima outfite su pametno zaokružile cool detaljem koji nam je odmah privukao pozornost - prekrasnim torbicama u različitim varijantama zelene od 'trava' zelene, boje smaragda pa do elegatnih varijanti u tamnozelenoj.

Poznate influencerice Leonie Hanne, Emili Sindlev ili Alexandra Pereira, ponosno su pokazale svoje genijalne outfite koje su s puno stila začinile luksuznim torbama s potpisom prestižnih modnih kuća: Bottega Veneta, Balenciaga, Jacquemus, Prada...

  • +2
Lucy Hale Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mlada glumica Lucy Hale, zvijezda 'Slatkih malih lažljivica' svoj je sportski stajling zaokružila s statement modelom u upečatljivoj zelenoj i to s potpisom Chanela.

Zeleni trend prihvatili su i high street brendovi pa ako ste u potrazi za torbom koju ćete s veseljem nositi u mjesecima koji su pred nama, a za koju nećete potrošiti malo bogatstvo, možete se dati već sad u lov.

Bez obzira odlučite li se za trendi varijante od tkanine, eko kože, brušene kože ili plastike nećete požaliti jer riječ je, bez sumnje, o jednom od najvećih modnih mikro trendova ove godine.