bili su bliski

Jesu li Beckhamovi u dokumentarcu namjerno prešutjeli svađu s Tomom Cruiseom?

19.10.2023 u 11:12

Bionic
Reading

Koliko god se priča o uspjehu Davida Beckhama, a time i njegove Victorije, činila iskrena, činjenica je da su gledateljima predstavili ono što žele da se zna. Detalje koji bi ugrozili njihov ugled zadržali su za sebe, a tako i priču o zamršenom odnosu s Tomom Cruiseom koji im je nekoć bio najbolji prijatelj

U Netflixovom dokumentarcu upoznali smo život Beckhamovih te saznali kako je izgledao njihov put do statusa jedne od najuspješnijih obitelji. Nogometna zvijezda i pjevačica iz Velike Britanije često su se morali seliti i ispočetka graditi svoj život, a čini se da su tek u Americi uspjeli odahnuti i pronaći 'svoje mjesto pod suncem'. Tamo su upoznali čitav spektar novih prijatelja, a jedan od njih bio je i Tom Cruise s kojim su se često nalazili u noćnim izlascima. Ipak, bliskog prijatelja nisu ni spomenuli u seriji, a njihovo prijateljstvo odjedanput je u tišini prekinuto.

Obitelj Beckham preselila se u Los Angeles 2007. godine kada je David Beckham potpisao za LA Galaxy, a tamo se vrlo brzo probili na vrh društvene ljestvice, gdje ih je raširenih ruku čekao glumac Tom Cruise.

Holivudski glumac odlučio je upoznati Davida i Victoriju sa svim poznatim utjecajnim ljudima poput Willa Smitha i njegove supruge Jade, a kako bi bio siguran da se osjećaju dobrodošlo u novom gradu organizirao im je i zabavu dobrodošlice u Muzeju suvremene umjetnosti. Tamo je okupio brojne poznate, uključujući i Evu Longoriju koja je danas najbolja prijateljica bivše pjevačice i uspješne modne kreatorice.

Tijekom godina Beckhamovi i Cruise često su se družili obiteljski, no u nekom trenutku prijateljska su druženja jednostavno prestala.

'Tom je učinio sve za njih kad su se tek preselili u LA. On im je zapravo dao ključeve grada. Priredio im je zabavu kako bi mogli upoznati sve važne ljude, a nakon što su uspostavili status, odbacili su ga', ispričao je jedan od izvora upućenih u društveni život.

Moguć razlog prekida prijateljstva je i scijentologija!

U to je vrijeme holivudski glumac postajao sve udubljeniji u vjerski pokret, prihvaćao je sve više pravila scijentologije, a neki tvrde da je pokušao nagovoriti popularne Britance da mu se priključe, zbog čega su se oni odlučili odmaknuti od njega. Godine 2012. glumac se razveo od Katie Holmes koja je navodno pobjegla od glumca zbog scijentologije koja je uništavala i njegov odnos prema kćeri.

Gala prenosi kako su popularnom glumcu Beckhamovi ipak htjeli prići, no on je odbio njihovu ruku pomirenja: 'On je još uvijek ljut i nema namjeru ponovno biti prijatelj s njima', rekao je izvor.

  • +4
'Beckham' na Netflixu Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia