test Davida Beckhama

Beckhamovi nesvjesno stvorili novi trend; zavladalo potpuno ludilo za hitom Dolly Parton

19.10.2023 u 14:18

Bionic
Reading

Victoria Beckham prava je ikona stila i stvorila je puno modnih trendova, a David je uvijek bio i sportska ikona koja se s vremenom nametnula kao modni uzor. Njihova ljubavna priča i sklad nadjenuli su im titulu najstabilnijeg it para, a u dokumentarcu su ispričali priču koja je rijetko koga ostavila ravnodušnim. Posljednja scena izazvala je brojne reakcije, rastopila najhladnija srca i pokrenula novi trend

Da ono čime smo okruženi izravno utječe na nas još jedanput se pokazalo točnim kroz primjer groznice oko Beckhamovih. Novonastala situacija proizašla je iz Netflixovog dokumentarca 'Beckham', a sve se odrazilo i na društvene mreže koje su preplavljene sadržajima o poznatoj obitelji. Međutim, čini se da se nekoliko scena ipak istaknulo kao najzanimljivije masi.

Pritom svakako mislimo na trenutak u kojem se Victoria Beckham pokušava poistovjetiti s radničkom klasom uz priznanje da je otac po nju u školu dolazio u skupocjenom Rolls Royceu ili trenutak u kojem David otkriva da se vozio nekoliko sati kako bi vidio voljenu Vicky na dvadesetak minuta.

Uz navedene scene, završni kadar ipak je pomeo viđeno u sve četiri epizode!

Slatki ples umirovljenog nogometaša sa suprugom Victorijom posve je zaludio gledatelje i stvorio novi TikTok trend.

Duet Kennyja Rogersa i Dolly Parton iz 1983. 'Islands in the Stream' ovih dana iskače pri svakom scrollanju društvenim mrežama, a sve zbog novog trenda kojeg su korisnici nazvali 'test Davida Beckhama'. Trend se sastoji od izazova koji žene stavljaju pred muškarce plešući na hit iz osamdesetih čekajući njihovu reakciju. Želja svih je, naravno, da im se partner pridruži u plesu kako bi rekreirali zaljubljene plesne trenutke poznatog para.

@wholelotofchar

IYKYK. After watching the Beckham documentary I just had to!!!!!

♬ Islands in the Stream - Dolly Parton & Kenny Rogers

'Prolazeći kroz svaki dio svog života, razjasnio sam mnoge stvari, a jedna od stvari koja mi je najvažnija je ono što imamo', rekao je Beckham prije rasplesanog klipa, a Victoria se nadovezala potvrdivši da se osjeća zadovoljno i ispunjeno.

Obožavatelji se nisu mogli zasititi kadrova koji pokazuju Beckhamove koji nakon desetljeća izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana, a mnogi su priznali da je upravo takva ljubav ono čemu teže i u svojim odnosima.

  • +4
'Beckham' na Netflixu Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia