BEZOBRAZNO DOBRO

Nitko ne nosi tako dobro 'it' haljinu kao Amal Clooney

30.05.2016 u 10:21

Bionic
Reading

Amal Clooney uživa u romantičnom Rimu sa suprugom Georgeom, a svaki izlazak slavnog para paparazzi doslovno prate u stopu. Uspješna je odvjetnica do sada već navikla na bljeskove fotoaparata, ali se i dalje jako trudi izgledati besprijekorno i to joj uspijeva

Na romantičnoj večeri sa suprugom Amal je blistala u odličnoj haljini mladog brenda Monse, a budući da je on u manje od godinu dana svojim haljinama pokorio modnu scenu, ne čudi da je 38-godišnja trendseterica već više put nosila njegove kreacije.

U Rimu je pak prošetala haljinu na prugice u klasičnom kroju izvrnute košulje, a ona pritom spaja više trendova. Pomaknuta haljina ima gumbiće i prorez na leđima umjesto na dekolteu, a osim što je otkačenog kroja, potvrđuje jedan od najvećih trendova ove sezone – gola ramena. Kako su rukavi košulje simpatično zavezani u čvor pri dnu, stvaraju takozvani vrećasti kroj koji laska svakoj figuri i skriva male nesavršenosti.

Modna ovisnica ni uz ovu it haljinu nije odustala od skupocjenih brendova pa je odabrala štikle i torbicu slavnog Jimmyja Chooa.

Monse je inače brend iza kojeg stoje široj javnosti nepoznata, no zato iskusna imena Laure Kim i Fernanda Garcije, a zanat su pekli u modnoj kući legende američkog dizajna Oscara de la Rente. Osim Amal Clooney, zanimljive haljine, koje su pravo osvježenje na modnoj sceni, odmah su prepoznale Selena Gomez, glumice Jaime King te Ruth Wilson i Allison Williams, modna ikona Sienna Miller, Lady Gaga, Jessica Biel i brojne druge. U njihovoj je haljini zasjala i ovogodišnja dobitnica Oscara Brie Larson te je Guccijevu toaletu za zabavu Vanity Faira zamijenila njihovom kreacijom u prljavoroza nijansi, a zatim je uparila sa starkama.