BARKOD U ORMARIMA

Nitko ne doživljava modu ozbiljnije od Jennifer Lopez

07.09.2015 u 17:30

Bionic
Reading

Bujna latino ljepotica obožava skupu dizajnersku odjeću, a kako bi uvela reda u svoju golemu garderobu, Jennifer Lopez se dosjetila odličnog rješenja

Kako bi izbjegla pojavljivanje u dvije iste kombinacije što je jedan od najvećih modnih strahova slavnih,  J. Lo je odlučila tome doskočiti označavanjem odjeće barkodovima.

Kako piše New York Daily News, 46-godišnja Jennifer svoju je kolekciju odjeće označila! Kad pređe uređajem preko barkoda, uz sliku se pojave svi podaci o tom komadu odjeće, kad je zadnji put nosila tu kreaciju te kad su je paparazzi snimili u njoj.

'Jennifer je na jednom sastanku nosila cipele s barkodom i kad je netko pitao je li moguće da je te cipele posudila, samo se nasmijala i objasnila da je uvela svoj sustav barkodova kako bi spriječila pojavljivanje u istoj garderobi', rekao je jedan izvor za New York Daily News.

Pišu i da Jenn modu doživljava vrlo ozbiljno i da želi smanjiti mogućnost da se u istoj garderobi pojavi dvaput.

Inače, turbo zaposlena J. Lo koja u četrdesetima izgleda bolje nego ikada, nedavno je snimala spot za pjesmu 'El Mismo Sol', a nije zapostavila ni glumačku karijeru: vidjet ćemo je u seriji 'Shades of Blue' u kojoj igra detektivku Harlee McCord.