ODVAŽILA SE

Nitko kao ona: Miley Cyrus najavila povratak omražene frizure na modnu scenu

07.01.2020 u 13:31

Bionic
Reading

Miley Cyrus, glumica i pjevačica koja je u showbizz vodama još otkad je bila djevojčica, pohvalila se svojim novim lookom koji je izazvao burne reakcije

Bivša teen zvijezda koja je bila idol milijunima djevojčica kao simpatična Hannah Montana u istoimenom Disneyjevom hitu, na Instagramu se pohvalila svojim novim stajlingom.

Miley (27) je kosu stepenasto ošišala stvorivši stiliziranu verziju omražene frizure poznatije pod nazivom 'fudbalerka'.

Na Instagram je postavila fotografiju u casual stajlingu: trendi trapericama širokih nogavica, običnom T-shirtu i 'must have' kaubojskim čizmama.

Slojevito ošišani pramenovi, kosa dulja otraga i stanjene šiške odlike su ovoga stila, a specifična frizura nešto čega se ni dan danas ne odriče slavni glazbenik Rod Stewart koji svoju prepoznatljivu razbarušenu 'fuzbu' nosi već desetljećima.

Sličan stil frizure njeguje i osebujna zvijezda 'Sumrak sage' Kristen Stewart koja također već neko vrijeme ponosi svojom varijantom frizure koja je u 80-ima proživljavala svoje zlatne dane.

  • +6
Miley Cyrus Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Iako su bile oduvijek predmet sprdnje, Miley se toga, sudeći po svemu, nimalo ne pribojava već kao i uvijek fura svoj film.

Komentari na račun frizure su bili podijeljeni, a mnogi su je usporedili i s njezinim ocem Billyjem Rayem Cyrusom koji je oduvijek veliki fan bujnih 'fudbalerki'.

Miley priprema novi album ove godine, pa se nagađa kako je ta promjena frizure zapravo dio njezinog novog glazbenog projekta o kojem se zasad ništa ne zna.

PONOVNO ŽIVI SAMA

Nakon što je najavila razvod, Miley Cyrus uselila u skromnu kućicu, vrata do nekadašnjeg obiteljskog doma

Pogledaj galeriju

Inače, iza Miley je teška godina u kojoj je doživjela i bračni brodolom: glumica i pjevačica razvela se od glumca Liama Hemwortha samo osam mjeseci nakon što su izgovorilli sudbonosno 'da'.

Skandalima sklona zvijezda i dvije godine stariji australski glumac u vlastitoj su kući 2018. organizirali tajno vjenčanje. Izgledalo je tada da ljubavi nema kraja, no naravno, stvari nisu nikad onakve kakve izgledaju u javnosti.