OSVAJA STILOM

Nitko joj ne bi dao 64: Francuska diva zasjenila slavne trendseterice

24.01.2018 u 10:02

Bionic
Reading

Poput mnogobrojnih zaljubljenica u modu, tjedan visoke mode u Parizu nije željela propustiti ni francuska glumačka diva Isabelle Huppert

Veću pozornost javnosti ostvarila je prošle godine zahvaljujući ulozi u filmu 'Elle', koja joj je donijela mnoštvo nominacija za prestižne filmske nagrade, a besprijekornim stilom odijevanja Isabelle Huppert i dalje ne prestaje oduševljavati.

Ova slavna francuska glumica, koja će u ožujku proslaviti 65. rođendan, istančan smisao za odjeću ovih je dana prezentirala na tjednu visoke mode u Parizu.

Uz bok najvećim svjetskim trendsetericama, Isabelle se istaknula elegantnim izdanjima na glamuroznoj reviji brenda Berluti, modne kuće Chanel i Armanijeve linije Privé.

  • +14
Isabelle Huppert Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubav prema monokromatskom stilu odijevanja istaknula je sivim odijelom i pripadajućom košuljom na predstavljanju nove kolekcije brenda Berluti, a posjet reviji omiljenog dizajnera i bliskog prijatelja Giorgija Armanija označila je crnom kombinacijom od glave do pete.

Kombinaciju stvorenu od crnog kombinezona i sjajnog kaputa s potpisom Armani idućeg je dana zamijenila mornarskoplavom košulja-haljinom u paru s kožnom jaknom, klasičnim gležnjačama i statement torbom uoči dolaska na glamuroznu reviju modne kuće Chanel, za koju se tradicionalno traži ulaznica više.

Kao što joj s lakoćom prolazi modno dominirati na crvenim tepisima prestižnih nagrada, ova 64-godišnja Francuskinja jednako briljira na modnim događanjima koja tradicionalno vrve svjetskim trendsetericama.

  • +4
Isabelle Huppert Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Mihaela Maras