MODNI TRENDOVI

Niste sigurni kako nositi traper košulje ovog proljeća? Evo kako ih možete kombinirati

22.03.2022 u 08:54

Bionic
Reading

Uz klasičnu bijelu košulju i majicu ili džemper na pruge, traper košulja je jedna od osnovnih stvari u proljetnoj garderobi koja može spasiti one dobro poznate situacije kad ne znamo što bismo odjenuli

Bilo da traper košulju nosite npr. preko majice bez rukava, kombinirate je sa sakoom ili uparite s trapericama što je donedavno bila nezamisliva kombinacija, jedno je sigurno: košulje od jeansa su modni klasik koji uvijek izgleda sjajno.

Današnje traper košulje dolaze u velikom broju varijanti, a baš kao i traperice izvorno su se nosile kao radna odjeća jer je prepoznatljiva plava tkanina bila cijenjena zbog svoje izdržljivosti i dugovječnosti.

Paleta boja i krojeva danas je gotovo beskrajna, pa košulje od ove robusne pamučne tkanine i dalje su vrlo pouzdan pratilac od ležernih pa čak i večernjih stajlinga.

Bez obzira volite li oversized ili klasične modele, s traperom košuljom uvijek možete dodatno nadograditi svaki stajling, a vladarice Instagrama već su osmislile genijalne stajlinge savršene za proljeće.

Nekad nezamisliva kombinacija tzv. dvostruki traper danas je itekako cool i slobodno se zaigrajte i s takvim varijantama.

Kada je u pitanju stiliziranje dvostrukog trapera, ispranost traperica igra glavnu ulogu, kao i kroj košulje i hlača. Traper košulju uvijek ležerno uvucite u traperice, a ako više volite elegantnije varijante odaberite uže krojeve.

  • +4
Ni Emily Ratajkowski nije odoljela 'double denim' kombinaciji Izvor: Profimedia / Autor: @TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I ne brinite, ne morate kombinirati samo klasični plavi jeans: plava traper košulja jednako dobro ide uz crne ili sive traperice, a bijele traperice i plava traper košulja također rezultiraju efektnim spojem.

Kombinacija izgleda posebno cool ako se odlučite za široke krojeve, poput oversized košulje i mom traperica, a širokim remenom naglasite siluetu modnog izgleda i kontrast boja.

Sjajna kombinacija influencerice Pernille Teisbaek koja uključuje kaput, košulju i hlače od trapera savršen je primjer odličnog double denim rješenja.

Ovog proljeća bit će i poželjne i dulje varijante košulja kakvu je primjerice s puno stila isfurala poznata manekenka Elsa Hosk te je nosila kao haljinu.

Oversized traper košulju spojite ovog proljeća s trapericama ravnog kroja, gležnjačama chelsea stila ili robusnim čizmama, a traper košulju možete nositi i sa suknjom od trapera, tajicama ili crnim hlačama širokih nogavica.

Ljubiteljicama zavodljivog stila svidjet će se i varijanta koja podrazumijeva traper košulju ispod koje se nosi npr. traper bralete ili kratki top koji otkriva trbuh - u ovakvoj kombinaciji itekako ćete privlačiti poglede.