proljetni hit

Poznati model u novom ruhu: Torbe ovog oblika nametnule su se kao jedne od najpoželjnijih

21.03.2022 u 09:48

Bionic
Reading

Proljetna sezona donosi nove, ali i oživljava neke stare zaboravljene trendove. Tako na modnu scenu s prvim danima proljeća nastupaju torbice trapez oblika. Iako već viđen, sada se taj model predstavlja u vrlo uzbudljivom obliku

Prije nekoliko godina kultna modna kuća Celine izazvala je pravi hype sa svojim modelom Trapeze Bag, a tom modelu sva preklopljena bočna dijela dala su torbi istoimenu trapezoidnu siluetu.

Dostupna u različitim kombinacijama boja, torba je vrlo brzo postala vrlo popularan dodatak dnevnim i poslovnim modnim kombinacijama.

U proljeće 2022. torbe u obliku trapeza ponovno postaju vrući modni trend. Za razliku od Celine klasika, novi modeli se razlikuju po obliku, a modni brend Givenchy pokazao je kako trapez oblik torbi genijalno izgleda u kombinaciji s još jednim poznatim i popularnim trendom torbi.

Za proljeće 2022. kreativni umovi francuskog brenda predstavili su torbicu pod nazivom Kenny. Svojim blago zaobljenim oblikom, drapiranim naborima na vrhu i trapezoidnim elementima na dnu podsjeća na mješavinu trapezoidne torbe i vrlo popularnih i omiljenih vrećastih i mekih torbi, poput omiljenih Bottega Veneta modela.

  • +9
Torbe trapez oblika Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Kenny torbica dostupna je u različitim veličinama i materijalima. Manji satenski modeli lijepo se slažu sa chic večernjim odjevnim kombinacijama, dok se veći kožni modeli odlično slažu s dnevnim stajlinzima. Ručka u obliku lanca i ukrasi na zatvaraču osiguravaju dodatnu dozu elegancije.

Uz Givenchy, trendovski potencijal trapez torbi otkrili su i brojni drugi brendovi te su trenutno u ponudi sve moguće varijante ovog modnog trenda; od jeftinijih varijanti pa sve do modela luksuznih brendova. Dakle, kada je riječ o ovom novom, vrućem trendu postoji torbica za svaki ukus, i svaki džep.