MODNO NADAHNUĆE

Cool alternativa: Kožne jakne u ovoj 'dosadnoj' boji najveći su proljetni hit

21.03.2022 u 11:45

Bionic
Reading

Crne kožne jakne jedan su od onih modnih klasika koje uvijek vrijedi imati u garderobi jer su uvijek 'in', a idealan su komad i za tzv. prijelazno razdoblje

Kožne jakne proslavili su i mnogi poznati holivudski filmovi, poput 'Briljantina', 'Matrixa' ili 'Terminatora' s Arnoldom Schwarzeneggerom u glavnoj ulozi, a sve imaju nešto zajedničko - dolaze u crnoj boji.

Iako crna kožna jakna ima status punopravnog modnog klasika, to ne znači da i njoj s vremena na vrijeme nije potrebno stilsko ažuriranje!

Ako ste razmišljali o kupnji nove kožne jakne, a ne biste htjeli imati još jednu u crnoj boji, zašto se ne biste odlučili za gotovo jednako privlačnu alternativu u smeđoj boji?

  • +6
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Manekenska senzacija Kendall Jenner nedavno je pokazala da je kožna jakna u smeđoj boji, koju mnogi neopravdano smatraju neuglednom i dosadnom, itekako cool te će svakom stajlingu dati posebnu notu.

Upravo se za takvu jaknu odlučila slavna manekenka koja je na pariškom Tjednu mode oduševila u stajlingu koji uključuje kraću smeđu kožnu jaknu bomber stila (Beaumont), traperice ravnih nogavica brenda Khaite i čizme na petu s potpisom Louboutina.

Ležeran look 26-godišnjakinje odisao je nostalgičnom vibrom na tragu 90-ih, no sjajno je pristajao starijoj sestri beauty mogulice Kylie Jenner.

Fantastičan ležeran look Kendall je nadogradila torbicom Jil Sander, sunčanim naočalama Salt Optics i cool šiltericom (Siegelman Stable).