IVANA BRKLJAČIĆ:

'Nisam Haralda lupila nogom u stražnjicu!'

01.03.2010 u 10:01

Bionic
Reading

Ivana Brkljačić, bacačica kladiva i direktorica grand prix mitinga, kaže da je Harald Edletzberger sustavno ponižava i maltretira te joj prijeti jer mu je dala otkaz kao menadžeru zagrebačkog mitinga

Ivana Brkljačić konačno je odlučila prekinuti medijsku šutnju i u ekskluzivnom razgovoru za Red carpet otkrila da nije istina da je ona fizički nasrnula na menadžera Blanke Vlašić, Austrijanca Haralda Edletzbergera.

'Bio je vrlo neugodan i još uvijek mi je teško pričati o tome jer sam pod teškim stresom. Napravljena mi je velika šteta. Nije istina da sam gospodina Haralda lupila nogom u stražnjicu, to bi bilo nemoguće napraviti jer je sjedio', kazala je Ivana koja je na pitanje je li ga udarila šakom u glavu izjavila da se samo branila jer je teško napadnuta.

'Ja sam od njega trpjela sustavno omalovažavanje i vrijeđanje. Pokušao me je degradirati na svim poljima atletike', dodala je Brkljačić, koja je angažirala odvjetnika Vladimira Došena

'Prijetio joj je, unosio joj se u lice, riječima da će ona njega zapamtiti, kako ona sebi tako mlada uzima to pravo da njemu daje otkaz', rekao je Došen koji smatra da je uzrok incidenta što je Ivana dala Haraldu otkaz na mjestu menadžera.