U KAŠTEL SUĆURCU

Nina Badrić zna da su noge njezin adut, stoga ih je i ovoga puta istaknula

13.05.2022 u 12:51

Bionic
Reading

Da se zahuktavaju dobra stara vremena, kada su koncerti bili na svakom uglu, pokazalo se i u slučaju Nine Badrić, koja radi punom parom. Ovoga puta održala je koncert u Kaštel Sućurcu, gdje se pojavila u žutoj kombinaciji koja joj je pristajala savršeno

Na Instagramu, gdje je prati 402 tisuće ljudi iz cijele regije, Nina Badrić je itekako aktivna, a u korist tome govori i gotovo 4000 objava koje je, otkako se pridružila ovoj društvenoj mreži, stavila. Ima tu svega, trenutaka iz privatnog života, sa odmora, ali i sa koncerata, koji se ponovno vraćaju na velika vrata.

Ovoga puta Nina Badrić je nastupila u Kaštel Sućurcu, pa se nakon nastupa pohvalila sa tri fotografije nastale na početku večeri, na kojima je pjevačica pokazala svoj odlični stajling.

Žuta mini haljina dugih rukava odlično se uklopila s njezinom preplanulom puti, koju je još dodatno istaknula. Da postigne preplanulost, Nina Badrić nije morala odlaziti u solarij, već je to 'dar' s Maldiva, gdje je nedavno odmarala.

Uz haljinu savršeno su se uklopile cipele u zlatnim tonovima, s otvorenim prstom i remenčićem oko zgloba, koje su još dodatno istaknule Ninine noge i kojima je postigla izduženost.

  • +4
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Za svoj izgled odmah je primila komplimente sa svih strana, a u moru njih istaknuo se onaj: 'Ok. Preskačem doručak. Kad vidim koliko si lijepa tako mršava, dođe mi da ne jedem ništa.'