FASHION GURU

Doris Pinčić linija dopušta da se utegne u ovako usku haljinu

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 23.08.2021 15:37
  • Objavljeno 23.08.2021 u 15:17
tportal

Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

Subotnju večer Doris Pinčić provela je s Mirkom Fodorom, kolegom iz HTV-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', vodeći renomirani glazbeni festival u Šibeniku, a njezino izdanje, kao i ono kćeri glazbene legende Mate Miše Kovača, nije prošlo ispod radara Fashion Gurua

I ove godine Večeri dalmatinske šansone propustila su poznata imena poput familije Huljić ili Vuce, ali su bili Neno Belan i Ivana Kovač. Ona se pojavila u srebrnoj haljini midi dužine i s bujnom crnom kosom.

Izgledala je itekako zanosno, a jedino što mi ne paše na njenom stajlingu su salonke - zar naše dame nemaju nijedne druge cipele osim klasičnih salonki?

Ivana Kovač

Ivana Kovač

Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

Voditeljica je ove godine bila Doris Pinčić, uz naravno Fodora, kojeg ne treba posebno komentirati jer pored zgodne Doris to je stvarno nepotrebno. Njezina linija dopušta joj da se utegne u uske haljine, a pogotovo se ističe u ovoj posebnoj plavoj boji koja se spojila s Fodorovom košuljom.

Doris Pinčić i Mirko Fodor

Doris Pinčić i Mirko Fodor

Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

Doris stvarno lijepo stoje ove jednostavne haljine s malo pomaknutim krojem, a za razliku od spomenute Ivane Kovač, pogodila je odabirom sandala.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.