POZNAJE TRENDOVE

Nina Badrić pokazala idealnu ljetnu kombinaciju s neočekivanim detaljem

30.06.2021 u 09:51

Bionic
Reading

Paklene ljetne vrućine lakše se preživljavaju u prozračnim modnim kombinacijama, a Nina Badrić je za svoj najnoviji stajling dobila brojne komplimente

Omiljena Zagrepčanka baš poput svojih brojnih kolega s velikim je veseljem dočekala povratak na pozornicu.

Jedna od naših najpopularnijih glazbenica, a i šire, na svojem je Instagram profilu pokazala idealnu ljetnu kombinaciju za koju je dobila brojne komplimente.

Lepršavi top i hlače od lagane tkanine kockastog uzorka u smeđim tonovima uvijek su dobrodošlo modno rješenje kad 'celzijevci' vrtoglavo idu prema gore, a trendi sunčane naočale okruglih metalnih okvira i kosa podignuta u mladenački rep zaokružili su ovaj look poznate glazbenice.

Poseban štih ovoj cool kombinaciji dale su mule natikače od prozirnog PVC-a na petu kakve trendsterice već nekoliko sezona rado nose, a među prvima su ih popularizirale it djevojke iz klana Kardashian-Jenner.

'Čekam vas u petak 02.07. Opatija. Ljetna pozornica. 21 h', poručila je Nina svojim obožavateljima.

Lijepa glazbenica koja će u srpnju proslaviti svoj 49. rođendan nedavno je fanove razveselila prizorima sa Hvara gdje je pozirala u crvenom kupaćem kostimu poput zvijezde 'Baywatcha'.

  • +2
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Naša pjevačka diva obožava provoditi vrijeme u Jelsi na otoku Hvaru, gdje ima stan koji naziva svojim drugim domom. Čim je stigla tamo, fanovima se javila se i pokazala kako uživa i prikuplja energiju za koncerte koje je jedva dočekala, a komplimenti su pljuštali na sve strane.