ZNAČAJAN ODMAK

Veliki ljetni trend: Slavne ljepotice ne kriju opsesiju ovom bojom kose

30.06.2021 u 09:20

Bionic
Reading

Crvena boja slovi za veliki sezonski trend i ne samo kada je u pitanju moda. Vatreno crvenu boju danas posebno favoriziraju slavne ljepotice koje su u ljetnim mjesecima odlučile napraviti značajan odmak od frizura s plavim pramenovima u glavnoj ulozi

Nakon dolaska prinove, američki model i slavna 'it' djevojka Gigi Hadid početkom godine za modnu kuću Versace ponovno je prošetala modnom pistom, a tu je priliku iskoristila i za predstavljanje novog imidža u znaku crvenkastosmeđe kose.

Koliko su joj se svidjeli crveni tonovi u kosi ovih je dana dokazala na Instagramu fotografijom na kojoj je crvenu boju kose dodatno naglasila, a u navedenom nije jedina.

Američka glumica Ashley Benson, r'n' b pjevačica Ciara i najstarija kći Demi Moore i Brucea Willisa također nisu odoljele zovu vatreno crvene boje, a potonja je objasnila kako je inspiraciju za svoj novi imidž pronašla u boji kose kakvu je oskarovka Julia Roberts početkom 90-ih nosila u kultnom filmu 'Zgodna žena'.

Za potrebe modnih editorijala i kampanja, crvenokosim damama postale su i pop zvijezda Dua Lipa i slavna australska reperica Iggy Azalea, a sve navedeno dovoljno govori o popularnosti crvene boje kose u svijetu slavnih.

Ukoliko i sami poželite iskusiti čari crvene boje kose, frizerski stilisti savjetuju da ovaj pothvat prepustite profesionalcima, a nakon što ste dobili željeni ton crvene u kosi, u narednim tjednima potrebno je veću brigu posvetiti njezinoj njezi i očuvanju boje.