STAJLING BEZ POGREŠKE

Nikolina Ristović pokazala kako se nose jesenski trendovi

08.09.2015 u 11:22

Bionic
Reading

Trapezice, prepoznatljive traperice širokih nogavica, vratile su se u velikom stilu ove sezone, a slavne pomodarke oduševljene su ovim retrohlačama koje su bile veliki hit u 70-ima

Nakon što su ovakav hit-model nosile, između ostalih, Amal Clooney, Severina, Jennifer Lopez, Emily Ratajkowski, Jessica Alba i Sofia Vergara, trapericama zvonolikih nogavica nije odoljela ni Nikolina Ristović koja ovih dana boravi u Zagrebu.

Nikolina je prošetala zagrebačkom špicom pomno dotjerana, i od glave do pete u hit-krpicama odlično spojivši skupu i jeftinu odjeću.

Atraktivna TV-voditeljica, koja živi na relaciji Beograd - Zagreb, iskombinirala je trapezice iz Zare, zanimljive retrocipele talijanske modne kuće Gucci i neprolazni modni klasik koji ide uz sve - bijelu košulju s dizajnerskim potpisom Valentina.

Nikolina je ovaj trendi stajling upotpunila efektnim velikim šeširom boje duhana, svima pristupačne Zare, i torbicom Chanel Denim Chevron Boy Bag, iz aktualne kolekcije proljeće/ljeto. Kosu je nosila raspuštenu, a veliki muški sat začinio je ovaj besprijekorni trendi outfit.

Inače, trapezice su se sramežljivo vraćale već nekoliko puta na modnu scenu, no ove su sezone doživjele veliki revival. U svoje su ih ovogodišnje proljetno/ljetne kolekcije uvrstili mnogi dizajneri, među kojima Gucci i Tommy Hilfiger.

Ove traperice koje laskaju gotovo svakoj figuri i vizualno izdužuju noge najbolje izgledaju u kombinaciji s bluzama ili košuljama golih ramena, a možete ih nositi i uz T-shirt s printom kako biste postigli seksi look s nonšalantnom rok-vibrom.


U trapezicama i s platformama ili cipelama na retropetu izgledat ćete kao djevojka s naslovnice.