JOŠ SU ZALJUBLJENI

Nikolina i Vidoje gugutali na modnoj reviji

13.04.2014 u 12:47

  • +7

Cro A Porter, 4. večer, poznati

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic

Bionic
Reading

Više od pola godine su u braku, a ponašaju se kao da su se jučer upoznali - Nikolina Pišek i Vidoje Ristović ne odvajaju se jedno od drugoga. Subotnju večer proveli su na modnim revijama u sklopu modnog spektakla Cro A Porter u Zagrebu

Nikolina Ristović i  njezin suprug Vidoje žive na relaciji Zagreb - Beograd, a u subotu navečer pojavili su se u prostorijama zagrebačkog Jadran filma na velikoj završnici modnog spektakla Cro A Porter. Ondje su proljetno - ljetne kolekcije prikazali i neki od Nikolininih omiljenih modnih dizajnera poput Zigmana, a pogledala je i što su pripremili Lokomotiva, Linea Exclusive, Hippy Garden, Sonja Lamut i Twins.

324429,319034,320170,323165
Nikolina
je sa suprugom revije znatiželjno pratila iz prvog reda publike, a Vidoje je poglede ipak ponajviše usmjeravao prema svojoj supruzi te bi je svako malo i nježno dodirnuo.

Nikolina je blistala u kratkoj haljinici, otkrivši da je riječ o kreaciji Stelle McCartney, kupljenoj u Zagrebu, te visokim štiklama u kojima joj, ruku na srce, nije bilo teško hodati.

Nikolina uvijek ističe da je moda za nju igra, da se odijeva kako se osjeća, a ako je suditi prema ovom stajlingu - osjeća se zaljubljeno i jako, jako dobro.