ZAUVIJEK MISICA

Nikad zgodnija Fani Čapalija očarala ljepotom

12.12.2016 u 20:43

Bionic
Reading

Mnogi je smatraju jednom od najljepših hrvatskih misica, a nakon nekoliko godina izbivanja sa scene vratila se u modne vode

Fani Čapalija opet je stala pred fotoobjektiv i to za blagdansku kampanju splitske dizajnerice Monike Sablić. Budući da su Fani i Monika dugogodišnje prijateljice, ne čudi to da je lijepa Fani pristala nakratko opet postati manekenkom.

U tri kreacije nekadašnja misica zablistala je onako kako ju svi i pamte pa pokazala da se može vratiti u modne vode kada god to poželi. U elegantnim krpicama Fani djeluje kao da je za nju vrijeme stalo pa je možda zato bila inspiracija božićne kampanje Monike Sablić.

'Fanina ljepota je bezvremenska, tako da se ona idealno uklopila u ovu kampanju, poklon mojim klijenticama i ženama koje vole moj brend', kaže Monika Sablić.

Kolekcija se sastoji od crnog šljokičastog kombinezona, koji u kampanji nosi upravo Fani, bijele koktel-haljine s ukrasima oko vrata i na rukama, bordo čipkanih hlača i bijele košulje.

Fani je postala misica 1993. godine, a nakon razvoda od Ivice Mornara i smrti roditelja potpuno se povukla iz javnog života te živi u Splitu.