SEXPRESSO: MAJA VUČIĆ

Nikad nisam probala seks na jednu noć

16.06.2009 u 14:09

Bionic
Reading

Poznata pjevačica otkriva koliko joj je seks važan u životu i kakav joj je seksualni život otkad je u braku. Otvoreno govori o svojim stavovima o seksualnom odgoju u školi, glumljenju orgazma, prvom seksu i ostalim vrućim temama

Otkrila je i da se nije baš puno seksala za vrijeme trudnoće, za razliku od jedne njene prijateljice. Kao ambasadorica UNICEF-a iznijela je svoj stav o seksualnom odgoju u školama, koji praktično ne postoji. Doznajte i je li ikada odglumila orgazam.

Maja kaže da seks sam po sebi ne znači ništa, ali u kombinaciji s ljubavlju znači jako puno. Priznaje da nikad nije probala seks na jednu noć jer jednostavno nije taj tip.

Otkriva da nikad nije glumila orgazam, a za prvo seksualno iskustvo iz današnje perspektive kaže da vjerojatno nije bila dovoljno emocionalno zrela. Također poručuje da ne postoji dobar ili loš partner u seksu, samo oni koji su se našli i poklopili.

Kad je sebi najviše seksi, što misli o seksu u tridesetima, seksu u braku i za vrijeme trudnoće, pogledajte u videoprilogu.