DAMSKI STAJLING

Nikad elegantnija Sandra Perković: Ugledala se na slavnu Coco Chanel

16.11.2017 u 11:50

Bionic
Reading

Sandra Perković primila je u srijedu odlikovanje za svoj doprinos hrvatskom sportu, a za tu jedinstvenu prigodu naša najuspješnija sportašica sredila se od glave do pete. Lijepa Sandra, koja svakim danom izgleda sve bolje, djelovala je besprijekorno u kostimu od tvida po uzoru na slavnu Coco Chanel

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uručila je na Pantovčaku odlikovanja i priznanja Republike Hrvatske iz područja društvenih djelatnosti brojnim sportašima, kulturnjacima i znanstvenicima, a našu uspješnu bacačicu diska, Sandru Perković, koja je na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Londonu osvojila zlato, predsjednica je odlikovala Redom kneza Trpimira s ogrlicom i Danicom.

Atraktivna Sandra, koju mediji u posljednje vrijeme povezuju s rukometašem Jerkom Matulićem, nikad nije izgledala bolje, a nagađa se i kako je razlog njezine nove figure upravo nova ljubav. Bez obzira na to tko je Sandrin misteriozni odabranik, očigledno je kako joj leptirići u trbuhu itekako gode.

Naša najuspješnija sportašica iz dana u dan nas oduševljava senzacionalnim modnim kombinacijama iza kojih stoji dizajnerica i Sandrina prijateljica Aleksandra Dojčinović, u koju ima puno povjerenje. A kako i ne bi kad je Sandra, otkako je uspješna dizajnerica umiješala prste, doživjela potpunu modnu transformaciju.

S obzirom na to da je predsjedničko odlikovanje velika čast, lijepa sportašica nije željela ništa prepustiti slučaju, pa se i ovog puta odlučila na kreaciju Lei Lou. Dugonoga sportašica, visoka čak 183 centimetra, na Pantovčak je stigla odjevena u crni kompletić od tvida, upravo onakav kakav je nekad nosila i slavna Coco Chanel.

Sandra Perković Izvor: Cropix / Autor: Dragan Matic

Jaknicu od tvida Coco Chanel je svijetu predstavila 1925. godine, a sve do danas ovaj je odjevni komad nezaobilazan dio Chanelovih kolekcija. Zavoljele su ju mnoge poznate dame, pa je tako danas podjednako nose i plemkinje i fashionistice.

  • +11
Poznate ljepotice u jaknama od tvida Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bezvremensku jaknicu Sandra je nosila sa suknjom od tvida pencil kroja, koja je dio kompleta, a kontrastni efekt postigla je običnom bijelom majicom na duge rukave, dok je cjelokupan stajling upotpunila elegantnim crnim štiklama s remenčićima.