dosadila joj šminka

Nakon glamuroznih izdanja Sandra Perković se vratila prirodnom izgledu

07.11.2017 u 19:38

Bionic
Reading

Jedna od naših najuspješnijih sportašica, Sandra Perković već neko vrijeme oduševljava fantastičnim izgledom i ženstvenim kreacijama. Međutim, ovoga je puta pokazala da i bez trunke šminke izgleda jednako zanosno kao i u najglamuroznijim izdanjima

Posljednjih mjeseci, osim uspjeha na sportskom planu, Sandra Perković oduševljava svojim izgledom. Osim što je znatno smršavila, naša najbolja atletičarka promijenila je i imidž, pa ju tako sve češće možemo vidjeti u glamuroznim stajlinzima na crvenim tepisima, kao i u izazovnim izdanjima u večernjim izlascima.

'Mislim da je moj stil dosta jednostavan, ali s druge strane vrlo atraktivan. Obožavam jednostavne komade koji se vrlo lako mogu kombinirati, a opet naglašavaju tu neku dozu ženstvenosti i seksipila bez pokazivanja cijelog tijela', rekla je Sandra svojedobno u razgovoru za tportal.

'Najčešće volim nositi neku majčicu, hlače i kožnu jaknu u svakodnevnoj varijanti. To mi je nekako najdraža odjevna kombinacija ako vani nije hladno te se najbolje osjećam u tome, dok u svečanijim prigodama volim odjenuti suknje visokog struka. U tome ćete me najčešće vidjeti u slobodno vrijeme', otkrila je naša proslavljena sportašica koja se trudi u svakoj prigodi izgledati njegovano i ženstveno.

Međutim Sandra još uvijek najviše uživa u najprirodnijem izdanju, bez trunke šminke na svome lijepom licu, a to je pokazala i objavivši fotografiju na svom službenom Instagram profilu.

Ponosno je istaknula svoj prirodan izgled i oduševila obožavatelje koji su joj uputili brojne komplimente na račun izgleda.

Beautiful make up by @madebyiva 🎀💄❤️ #GirlThing #SmokeyEyes #Glamour #Classy #FridayNight

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

  • +17
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL