KRALJICA VEČERI

Bombastična Sandra Perković pokorila crveni tepih

27.10.2017 u 12:08

Bionic
Reading

Naša najuspješnija sportašica Sandra Perković plijenila je izgledom na dodjeli nagrada Elle Style. Iako su se poznate Hrvatice potrudile da ostanu zapamćene, to je s lakoćom pošlo od ruke lijepoj Sandri koja je elegantnim stajlingom doslovno pomela konkurenciju na crvenom tepihu

Otkako je stesala kilograme i dovela figuru do savršenstva, Sandra Perković je procvjetala u jednu od najseksi Hrvatica, barem ako se nas pita. 27-godišnja atletičarka promijenila je stil odijevanja i posvetila više pažnje odjeći, a kako je nedavno otkrila u intervjuu za tportal, za to je zaslužna i njezina prijateljica, dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Upravo je njoj Sandra vjerna po pitanju odabira stajlinga za važnija događanja, a dizajnerica koja već godinama vodi uspješan modni brend Leilou ni ovog je puta nije razočarala. Naša najuspješnija sportašica na crveni tepih je stigla odjevena u elegantnu šljokičastu maksi haljinu zlatne boje, koju je uskladila s crnim remenom, sandalama na petu i clutch torbicom.

Lijepa Sandra pravi je primjer djevojke sa stilom. Provokativna haljina otkrila je taman onoliko koliko jedna dama dozvoljava i sakrila točno onoliko koliko treba. Dugački prorez na haljini otkrio je Sandrine duge noge, a sigurni smo kako ni bujni dekolte nije ostavio ravnodušnim muški dio uzvanika.

  • +61
Poznati na dodjeli Elle Style Awards Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

'Neki misle da je luksuz oprečan siromaštvu. Nije. Oprečan je vulgarnosti', napisala je Sandra ispod fotografije koju je podijelila sa svojim fanovima na Instagramu, koji su ju zasluženo obasuli komplimentima i lijepim riječima.