NA KNINSKOJ TVRĐAVI

Josipa Rimac privlačila poglede dubokim dekolteom, a ministrica Žalac velikim šeširom

05.08.2018 u 13:36

Bionic
Reading

Povodom svečanog prijema za ratne generale na kninskoj tvrđavi okupili su se mnogobrojni uzvanici, mahom političari, a osim predsjednice, poglede su privlačile i bivša gradonačelnica Knina te jedna aktualna ministrica

Zbog svog modnog odabira, crne haljine sa cvjetovima koja je pratila liniju njezina tijela i otkrila novu figuru, sve su oči bile uprte u predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović. No, ništa manje interesa i pozornosti nisu dobile i još dvije dame - bivša gradonačelnica Knina, Josipa Rimac i ministrica regionalnoga razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac, svaka zbog svog modnog izričaja.

Velika zaljubljenica u modu i poznate modne brendove, Josipa Rimac, niti ovoga puta nije propustila priliku da pokaže kako joj njezini modni odabiri itekako dobro pristaju. Za odlazak na kninsku tvrđavu Josipa Rimac odabrala je crnu haljinus dekolteom doslovce do pupka, no, kada se malo bolje pogleda, jasno je vidljiva tkanina boje kože koja spaja haljinu, kako se ne bi otkrile grudi.

Josipa Rimac i Gabrijela Žalac Izvor: Cropix / Autor: Hrvoje Jelavic/Pixsell i Niksa Stipanicev

I ministrica Žalac bila je na meti pogleda, ovoga puta zbog šešira s velikim obodom, ispod kojeg je krila pogled. Osim crnog šešira, Gabrijela Žalac odabrala je široke crne hlače ispod kojih su provirivale sandale na platformu, crnu dužu tuniku, ispod koje je odjenula bijelu majicu kratkih rukava.