ZAVODLJIVO IZDANJE

Ni supruga Justina Biebera ne može odoljeti ovom vrućem ljetnom trendu

21.07.2020 u 17:25

Bionic
Reading

Poznata američka manekenka Hailey Bieber, osim po braku s kanadskom pop senzacijom i karijeri modela, svjetsku prepoznatljivost stekla je pažljivo osmišljenim kombinacijama zahvaljujući kojim je uspjela zaraditi titulu 'it' djevojke današnjice

Sa članicom klana Kardashian i kolegicom s modnih pisti, Kendall Jenner, životnu odabranicu Justina Biebera veže dugogodišnje prijateljstvo, a poznati dvojac ovih dana nije prošao nezapaženo objektivima dežurnih paparazzo fotografa.

S Kendall Jenner, 23- godišnja Hailey Bieber u večernjim satima zaputila se do popularnog restorana Nobu u Malibuu, a svojim modnim izdanjem i ovoga je puta privukla posebnu pažnju.

Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uvijek u korak s aktualnim modnim trendovima, supruga Justina Biebera ovoga puta odlučila je isprobati vrući ljetni trend u znaku odjevnih komada nabrane tkanine.

Ovaj modni trend obilježio je aktualne kolekcije renomiranih dizajnerskih imena i dok su u ne tako davnoj prošlosti nabrani detalji najčešće bili istaknuti na ovratniku i zapešću, aktualne kolekcije predvidjele su da će ovoga ljeta više krasiti odjevne komade, osobito na području torza.

Kako ističu brojni modni urednici, ne samo da je riječ o detalju koji daruje teksturu i oblik jednostavnim komadima, već svakom od njih uspijeva podariti skupocjeni izgled, a slavna Hailey Bieber odlučila ga je istaknuti modelom zavodljive bijele haljine s potpisom australskog dizajnera Christophera Esbera.

Dugih rukava zvonolika kroja, haljina viđena na Hailey Bieber ponajviše se ističe detaljem vezica po sredini kreacije s prorezom na području trbuha, u maniri trendovskih modela topića.

Efektni i zavodljiv model haljine 23- godišnja američka manekenka vješto je stilizirala upečatljivim zlatnim nakitom uz model prozirnih PVC sandala brenda Femme, a cjelokupno izdanje za večeru sa slavnom prijateljicom uspjela je podići dodatkom prošivene, zelene torbe sa zlatnim remenom, za koju je zaslužan popularni talijanski brend Bottega Veneta.