ISPLATIVA INVESTICIJA

Ni slavna glumica nije odoljela kultnim cipelama koje desetljećima uživaju status bezvremenskog klasika

22.03.2019 u 14:00

Bionic
Reading

Glumica Vanessa Hudgens prava je modna kameleonka na crvenom tepihu, no u privatno vrijeme slavna glumica najradije se drži provjerene modne klasike. Da voli bezvremenske komade koje može nositi u bezbroj prilika glumica je potvrdila kada su je paparazzi uslikali u šetnji Los Agelesom

Sunčan dan u Los Angelesu glumica Vanessa Hudgens iskoristila je za šetnju i druženje s dugogodišnjim dečkom Austinom Butlerom. Atraktivna glumica, koja se proslavila ulogom Gabrielle u filmskom serijalu 'High School Musical', nije uspjela promaknuti oštrom oku paparazza, dok je izlazila iz automobila ispred jednog losanđeleskog kafića.

30-godišnja glumica odjenula se vrlo ležerno, nosivši minimalno odjeće - topić u stilu marame s potpisom brenda Tobi Old i vruće traper hlačice s potpisom brenda One Teaspoon, no ono što nas je iznenadilo je glumičin odabir cipela.

  • +11
Vanessa Hudgens Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Umjesto tenisica ili natikača, koje bi mnogima od nas bile prvi izbor, slavna glumica odlučila je stajling zaokružiti kultnim salonkama s potpisom modne kuće Chanel. Ove nude Chanelice s crnom kapicom pri vrhu proslavila je još davnih dana Coco Chanel, a nedavno preminuli dizajner Karl Lagerfeld, nakon što je preuzeo modnu kuću, nastavio je njegovati tradiciju Chanela u svojim dizajnima, pa su tako dan-danas među najpoznatijim modnim komadima kuće torba 2.55, jaknica od tvida i upravo ove salonke s otvorenom petom.

Slavna glumica, koju ćemo dogodine gledati u najnovijem nastavku filmskog spektakla 'Zločesti dečki', još jednom je dokazala da kultne Chanel salonke pristaju uz apsolutno sve što možemo zamisliti, dajući baš svakom stajlingu dašak elegancije. Vjerojatno su baš zato ove salonke desetljećima unazad jedne od najtraženijih cipela koje s pravom uživaju status bezvremenskog modnog klasika.

Chanel sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo