SVI JE ŽELE

Ni Oprah Winfrey nije odoljela jakni koja je postala viralna senzacija

11.11.2019 u 15:52

Bionic
Reading

Pomama za prošivenom toplom jaknom za kojom su svi ludovali prošle godine, nastavlja se i ove jeseni, a među poznatim obožavateljicama koja je oduševljeno nosi je i slavna Oprah Winfrey

Ovaj neodoljivi zimski komad savršen za hladno vrijeme, očarao je mnoge zaljubljenice u modu među kojima i Oprah Winfrey.

Proslavljeno TV lice ne izlazi iz toplog kaputa brenda Orolay, a sjajna je stvar kako se tjednima prije tradicionalnih sniženja koja padaju na Black Friday ili Cyber Monday, ova stajliš jakna trenutačno može se kupiti po 20 posto sniženoj cijeni i to na Amazonu, no oprez jer radi se o ograničenoj količini!

Ljubitelji trendi komada sad ga mogu ugrabiti za sasvim prihvatljivih 112 dolara, a da je toliko oduševio Oprah pokazuje i to što ga je uvrstila u svoj izbor najboljih ovogodišnjih darova koje možete pronaći na Amazonu.

O spomenutoj jakni pisao je i New York Magazin koji ga je okarakterizirao kao savršenu jaknu za stanovnike otmjene četvrti New Yorka Upper East Sidea.

Ovaj udobni i praktični komad opčinio je i poznatu blogericu Arielle Charnas koja je na svojem blogu Something Navy još prošle zime napisala hvalospjeve o ovoj jakni oko koje se podignuo neviđeni hype.

'Djevojka iz moje zgrade ju je nosila i bila sam toliko oduševljena njime da sam je pitala gdje ju je nabavila. To je najslađa, najudobnija, najtoplija jakna ikad', napisala je tad Arielle Charnas.

Njezinoj su se ocjeni pridružile i druge zaljubljenice u modu. 'Jako je volim. Izuzetno je topla. Osim toga, izgleda puno skuplje nego što je', napisala je jedna recenzentica. Druge su se vlasnice kaputa također složile s njom. 'To je odličan kaput za tu cijenu. Toplo ga preporučujem', 'Džepovi su božji dar', redali su se komentari.

Jakna koja se može kupiti na Amazonu dolazi u šest cool nijansi: zelenoj, crnoj, bež, sivoj, mornarsko plavoj, kao i crvenoj, koja je lansirana ove sezone.

Sa svim svojim modernim dizajnom, praktičnim džepovima i mogućnošću reguliranja struka nije čudo što je na Amazonu zabilježeno više od 4.4000 recenzija s pet zvjezdica. S obzirom na popularnost jakni - i njegove najnovije obožavateljice s A-liste - logično je zaključiti kako će i ove godine biti must have za hladne dane.