JENNA DEWAN

Naprosto blista: Prelijepa trudnica u crvenom ukrala pozornost na dodjeli nagrada

11.11.2019 u 12:18

Bionic
Reading

Glumica Jenna Dewan blista u trudnoći, pa je lijepa brineta zasigurno bila među najbolje odjevenim uzvanicama na tradicionalnoj godišnjoj dodjeli nagrada People's Choice Awardsa u Santa Monici

Zanosna Jenna za svečanost dodjele nagrade koja se održala 45. put u Santa Monici odlučila se za kreaciju bez naramenica u lijepoj nijansi crvene koja je istaknula njezinu put i tamnu kosu.

  • +7
Jenna Dewan Izvor: Profimedia / Autor: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Glumicu koja čeka svoje drugo dijete teško je bilo ne primijetiti u crvenoj vintage haljini od svile u kojoj je prizvala glamur starog Hollywooda.

Stajling u kojem je privlačila poglede začinila je pomno osmišljenim detaljima: zanimljivim naušnicama i ogrlicom te kosom stiliziranom u blage valove.

Riječ je glamuroznoj kreaciji dizajnerice Monique Lhuillier koja je kao stvorena za ovu prelijepu 38-godišnjakinju koja ima šestogodišnju kćer Everly s bivšim suprugom, također glumcem Channingom Tatumom.

'Ne možemo biti sretniji zbog divne vijesti o širenju naše obitelji', rekla je Jenna objavivši sretnu vijest.

Glumica je u braku bila 10 godina, a par koji se upoznao na setu filma 'Step Up' prošle se godine razišao te su ostali u prijateljskim odnosima.

Lijepa je Jenna ljubav pronašla u zagrljaju Stevea Kazeea, a njezin se bivši suprug skrasio s britanskom pop zvijezdom Jessie J.

Inače, na dodjeli People's Choice Awardsa nije manjkalo poznatih lica pa su crvenim tepihom u Kaliforniji prodefilirale između ostalih i Jennifer Aniston, pjevačica Pink sa suprugom i djecom, Willow i Jamesonom, sestre Kardashian s majkom Kris Jenner, Kelsea Balerini, Lucy Hale, Katherine McNamara, Brittany Snow, Gwen Stefani, Kelly Rowland, Zendaya i mnogi drugi.