CATE BLANCHETT

Ni kraljica crvenog tepiha nije odoljela krpicama s potpisom Manga

12.01.2023 u 10:42

Bionic
Reading

Na jednak način kao što je uspio impresionirati obične smrtnice, španjolskom Mangu isto je pošlo za rukom kada je riječ o poznatim damama današnjice

Katie Holmes , Gigi Hadid , Alexa Chung , Kate Middleton, Sienna Miller … Popularni brend iz grupacije Inditex pronašao je svoju publiku među najutjecajnijim ličnostima modne scene, a ovom impresivnom popisu sada se pridružila neprikosnovena kraljica crvenog tepiha.

Nagrađena zlatnim globusom na ovogodišnjoj dodjeli, zahvaljujući glavnoj ulozi u filmu ‘Tár’, Cate Blanchett ovih je dana ugledana u zračnoj luci u New Yorku u trodijelnom odijelu s potpisom španjolskog Manga.

  • +4
Cate Blanchett Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Živahne, smaragdno zelene boje, Mangovo odijelo viđeno na australskoj divi podjednako se ističe materijalom baršuna i neodoljivim šarmom sedamdesetih, da bi ga zaokružila mačkastim naočalama i bezvremenskom, crnom dolčevitom.

Slično trodijelno odijelo s potpisom Manga sredinom rujna prošle godine na ulicama New Yorka isfurala je Margot Robbie, kolegica i sunarodnjakinja Cate Blanchett.

  • +3
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dodjelu Zlatnih globusa, na kojoj se Robbie pojavila u ružičastoj haljini modne kuće Chanel, Blanchett je propustila zbog londonske premijere filma ‘Tar’ na kojoj je plijenila pozornost u haljini metalnog sjaja iz aktualne haute couture kolekcije francuskog dizajnera Alexandrea Vauthiera.