najljepša žena na svijetu

Margot Robbie poput Disneyjeve princeze: Na crvenom tepihu zablistala u haljini s preko 30 000 ukrasa!

11.01.2023 u 09:04

Bionic
Reading

Holivudska glumica Margot Robbie znala je kako nositi bajkovitu haljinu s potpisom Chanela za koju je trebalo preko 750 sati izrade i deseci tisuća šljokica, perli i perja

Margot Robbie zablistala je na jučerašnjoj dodjeli Zlatnih globusa u stajlingu u kojem je izgledala poput Disneyjeve princeze.

Haljina koju je nosila potpisuje Chanel i krojena je, dakako, isključivo za ovu prigodu, a inspirirana je haute couture kolekcijom za sezonu jesen/zima 2022.

Roze nijanse nalaze se na svim detaljima haljine koja savršeno prati tijelo prekrasne glumice. Prugast uzorak daje na efektnosti, dok joj čipkaste trakice pridaju na seksipilnom mladenačkom izgledu.

Na njenom vratu nalazi se zvijezda od cirkona ušivena u haljinu. Radi se o detalju koji podiže kompletan stajling i čini ga još profinjenijim.

Prekrasna 32-godišnja glumica uz ovu haljinu je savršeno kombinirala raspuštenu kosu i minimalističku šminku kojom je naglasila svoje trademark usnice.

  • +5
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: George Pimentel / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zanimljivost je kako je za ovaj Chanelov dizajn bilo potrebno preko 750 sati izrade te preko 30 000 elemenata ukrasa poput šljokica, perla i perja!

No, takav trud apsolutno je vrijedan glumice poput Margot Robbie koja je u nedavnoj anketi na portalu Ranker proglašena za najljepšu ženu 2022. godine.

DODJELA ZLATNIH GLOBUSA

Senzacionalna izdanja: Pogledajte glamurozne kreacije slavnih ljepotica na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju

Na dodjelu Zlatnih globusa stigla je s nominacijom za najbolju glumicu u mjuziklu ili komediji za svoju ulogu u Babylonu, međutim nagradu je odnijela Michelle Yeoh koja je briljirala u Everything Everywhere All at Once.

Ipak, kao utješna nagrada ostaje joj činjenica da je svojim izgledom iz bajke pomela konkurenciju na crvenom tepihu i učvrstila status najljepše žene na svijetu.