LOOK ZA PETICU

Ni Kaia Gerber nije odoljela trendu retro tenisica - koje ili volite ili mrzite

12.02.2020 u 16:56

Bionic
Reading

Lijepa Kaia Gerber, manekenska zvijezda kojoj predviđaju blistavu karijeru, za svoj mladenački stil redovito dobiva samo komplimente

Mlada brineta, kći legendarnog supermodela Cindy Crawford i poduzetnika Randea Gerbera, oduševljava podjednako svojim glamuroznim izdanjima na crvenom tepihu, ali i svojim street style outfitima.

Osamnaestogodišnja Amerikanka koja je svoj uspon u modnom svijetu započela prije nekoliko godina, nije propustila modnu reviju kuće Proenza Schouler u sklopu tjedna mode u New Yorku u savršenoj proljetnoj kombinaciji.

Mlada ljepotica otkako je sredinom siječnja okončala vezu s problematičnim komičarom koji se nikako nije svidio njezinim roditeljima, zbilja zrači posebnim sjajem.

  • +4
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kaia koja je naslijedila najbolje gene svojih roditelja za ovu je prigodu odabrala cool stajling: vječiti baloner bež tonova koji je nepogrješiva modna investicija, sivi džemper, hlače udobnih nogavica i retro tenisice popularnog brenda New Ballance.

  • +5
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tenisice prepoznatljivog dizajna već su neko vrijeme omiljene među zaljubljenicama u modu i odlično se uklapaju u veliki ovogodišnji povratak klasičnih modela retro stila poput npr. starki ili Adidasovih hit modela poput npr. vječitog Superstara ili neuništivih Stan Smith tenisica.

Usprkos trendu glomaznih 'djedovih' tenisica, Kaijin zaštitni znak su kultni modeli poput visokih Conversica iz kojih ne izlazi.

Inače, mlada je ljepotica čim je navršila 16 godina debitirala na pisti njujorškog Tjedna mode, a trenutačno je jedno od najtraženijih novih lica u svijetu mode. U manekenskim je vodama i njezin stariji brat Presley.