LJUBITELJICA RETRO MODE

Kada jedna jakna nije dovoljna: Irina Shayk privlačila poglede u još jednom otkačenom izdanju

04.12.2020 u 12:04

Bionic
Reading

Posljednjih mjeseci 34- godišnja ruska ljepotica Irina Shayk postala je nazobilazna pojava na gradskim ulicama New Yorka, a na kojima nerijetko ističe svoju otkačenu stranu kada je riječ o modi

U društvu svoje trogodišnje mezimice Lee De Seine iz veze s holivudskom zvijezdom Bradleyjem Cooperom, Irina Shayk i ovoga puta nije prošla nezapaženo objetivima paparazzo fotografa kojima je i ovoga puta servirala još jedno otkačeno izdanje u nizu.

Poput brojnih dama, ova 34- godišnja ruska ljepotica ni sama ne može odoljeti trendu toplih, pufastih jakni, a dosad neviđeni crni model s narančastom podstavom znala je kako modno istaknuti.

Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da je velika ljubiteljica komada iz suradničke kolekcije talijanskog brenda Moschino i londonskog streetwear brenda Palace Skateboards, Irina je ovoga puta dokazala pojavom u kompletu traperica i jakne ukrašene njihovim prepoznatljivim logotipom.

Ispod pufaste i traper jakne nosila je običan crni top, a retro modnu estetiku uspjela je dodatno naglasiti minijaturnimsunčanim naočalama, trendovskim combat čizmama s vezicama, kao i posebnim modelom torbice.

Dizajnom slična takozvanom Top Handle modelu s potpisom modne kuće Balenciaga, torbica s kojom se imala priliku ugledati nosi naziv Sneaker i djelo je talijanskog brenda GCDS.

Svoj naziv ponajviše može zahvaliti detalju nalik gumenom potplatu tenisica, a u prodaji se nalazi po cijeni nešto višoj od tri tisuće kuna.