BUDUĆA KRALJICA

Nevjerojatno, ali ova žena uvijek izgleda savršeno

11.06.2014 u 19:55

Lijepa princeza Letizia

Izvor: Reuters / Autor: reuters

Bionic
Reading

Otkako je svijet obišla vijest da će novi kralj Španjolske postati princ Felipe, a nova kraljica njegova supruga, princeza Letizia, svi pogledi su upereni u njih i pomno se prati svaki njihov korak. Posebnu pažnju privlači lijepa princeza Letizia koja oduševljava svojim modnim kombinacijama

Najelegantnija princeza te španjolska ikona stila, Letizia Ortiz Rocasolano, gdje god se pojavila, ne može proći nezamijećeno. Svaki njezin korak i pokret pomno se prati, a pod povećalom su i njezine modne kombinacije koje oduševljavaju zaljubljenike u modu diljem svijeta.

Savršeno kombinirajući jednostavne modne komade koji savršeno pristaju određenim prilikama, princeza Letizia nikada ne griješi – njezin modni odabir je bez mane, a odiše jednostavnošću i ženstvenošću.

Ovoga puta zasjala je u plavom kostimiću, a da kostim itekako može biti moderan i zanimljiv, dokazuje i ova njezina najnovija kombinacija. Tamnoplave hlače 'na crtu' i lagano zvonolilkih nogavica u kombinaciji s nježnom bijelom bluzicom te odgovarajućim sakoićem prošivenim u struku bili su savršen odabir prilikom njezinog službenog posjeta studentskoj rezidenciji u Madridu u pratnji supruga, budućeg kralja Felipea. Zagriženim ljubiteljima mode nije promaknula niti Letizijina impresivna kolekcija sjajnih cipela, a sada je pokazala još jedan itekako dobar par – tamnoplave na visoku petu i otvorenih prstiju.