ZVIJEZDE VOLE VISOKU MODU

Nevena Rendeli otputovala u Pariz po Guccijevu haljinu

20.07.2011 u 10:34

Bionic
Reading

Nevena Rendeli htjela je na promociji nositi haljinu koju je vidjela u Vogueu, pa je štedjela, Barbara Kolar čekala je u redu, a Jelena je zbog skupocjenih čizmi išla na carinu

I naše zvijezde vole biti na nivou, tako da posežu za svim sredstvima kako bi došle do komada odjeće s dizajnerskim potpisom.

Jutarnji list piše da se za haljinu koju je nosila na promociji svoje knjige 'Vodič jedne plavuše' Nevena Rendeli dobro pomučila. Nakon što ju je vidjela u Vogueu, odmah se zaljubila, tako da je zbog Guccijeve haljine otišla čak do Pariza, tada je shvatila da nema njenog broja, pa je uslijedilo razočaranje. Ipak su iz Nice dostavili haljinu broj 36, a Neveninoj sreći nije bilo kraja.

Nevena nije uspjela kupiti remen za haljinu jer je bio rasprodan, a cipele su bile neudobne pa joj je Ledenko izradio tirkizne sandale sa zlatnim remenom.

Barbara Kolar je zbog Lanvinove kolekcije za H&M otišla do Graza ranim jutrom.

'Svakih deset minuta ulazilo je po 20 ljudi, imao si vremena da samo kupiš ono što želiš', rekla je Barbara koja je uspjela kupiti dvije haljine.

Jelena Veljača
je u jednom intervjuu ispričala svoju avanturu zbog Louboutinovih čizama Monica zbog kojih je morala ići na špeditersku carinu kao da uvozi automobil.