NAGRADNJAČA

Neutrogena vas nagrađuje

29.05.2012 u 11:01

Bionic
Reading

Neutrogena je za čitatelje tportala pripremila tri poklon paketa koji sadrže proizvode za njegu lica iz linije Pink Grapefruit.

Neutrogena predstavlja novi proizvod iz linije Ružičasti grejp (Pink Grapefruit) - hidratantnu kremu za lice.

Ova krema, osim ugodnog mirisa i atraktivnog pakiranja boje ružičastog grejpa, hidratizira i osvježava te ostavlja kožu mekom, lijepom i zdravom. Svojom laganom teksturom brzo se upija i pruža 24-satnu hidrataciju bez začepljenja pora. Obogaćena MicroClear® tehnologijom pomaže u smanjenju pojave mrlja i nečistoća na koži.

Laboratorij Neutrogene uz postojeća tri proizvoda iz linije - Neutrogena® Visibly Clear® Ružičasti grejp gel za umivanje lica, Ružičasti grejp dnevni piling gel za lice i Ružičasti grejp kremasti gel za umivanje lica donio je osvježenje i snagu ružičastog grejpa u obliku kreme u vrijeme kada Vaša koža treba posebnu brigu – toplog, suhog ljeta.

Liniju odlikuje efikasnost u borbi protiv akni, idealna tekstura, ugodan miris, primamljiv izgled i nježno djelovanje. Neutrogena Visibly Clear Ružičasti grejp linija namijenjena je mladima od 16 do 24 godine te je prilagođena svakodnevnoj upotrebi. Djeluje osvježavajuće i stimulativno te smiruje i hladi nadraženu kožu. Dermatološki je testirana i pogodna čak i za osjetljivu kožu.

Osim što prekrasno mirišu, proizvodi su i izuzetno učinkoviti u borbi protiv mitesera i prištića. Jedna od bitnih njihovih karakteristika je MicroClear™ tehnologija koja pruža brzo i učinkovito rješenje za čistu kožu. Uključuje sastojke koji uklanjaju suvišne masnoće s površine kože kako bi salicilna kiselina pomogla u uklonanjanju prištića i drugih nesavršenosti na koži.

Dodajte malo luksuza u svoju dnevnu rutinu uz sredstvo koje nikada nije mirisalo ljepše. Dobro došao grejp!

Nagradu su osvojile:

Sarah Kačinari
Matea Žuvelek
Dalia Pastor

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.