DEMANTI:

Netočno je da je Vannesa Radman izbačena sa snimanja

06.02.2014 u 11:12

Bionic
Reading

Odvjetnik Bruno Jukić u ime Vannese Pannen Radman demantirao je dio vijesti koju smo prenijeli na tportalu

Potpuno je netočno, kako se to pogrešno navodi u spomenutom tekstu, da je moja stranka prije nekoliko mjeseci izbačena sa snimanja srpske serije ('Sinđelići', op. a.) u kojoj je imala jednu od glavnih uloga, navodi se u pismu koje je poslao odvjetnik Jukić.

'Istina je da gđa Pannen Radman, zbog nemogućnosti usklađivanja termina, nije mogla prihvatiti taj angažman zbog druge glavne uloge izvan Srbije koju je u međuvremenu dobila dok je producent pregovarao s TV kućama oko emitiranja te serije. Producent serije, Emotion Production, nije imao baš nikakve zamjerke na rad i zalaganje gđe Pannen Radman te je izrazio spremnost za daljnju suradnju s njom', navodi dalje Jukić dodajući da sve navedeno potvrđuje i e-mail poruka koju je primila od g. Sretena Jovanovića, direktora serijskoga programa u toj produkcijskoj kući, a to je moguće i provjeriti kod poznatih glumaca, gđe Milene Dravić, gđe Milice Mihajlović i g. Voje Brajovića koji su surađivali u toj seriji i svi su se, također e-mail porukama, dajući joj podršku, u superlativima izrazili o gđi Pannen Radman.

Također, nastavlja Jukić, ne korespondira s činjenicama ni to da je gđa Pannen Radman snimajući 'Zoru dubrovačku' prošla tek s bolnim leđima; istina je da je tijekom snimanja opisane scene nažalost teško ozlijedila kralježnicu, a posljedice koje zbog toga i dalje trpi onemogućavaju je u radu.

'Iako se člankom sugerira drugačije, istina je da gđa Pannen Radman profesionalno radi svoj posao ne stvarajući probleme kolegama i producentima te ga nastoji obaviti na najbolji mogući način, postavljajući pritom, i za sebe i za druge, najstrože kriterije. Uostalom, da nije tako, zar bi bila angažirana na četiri projekta u Hrvatskoj ('Obični ljudi', 'Ponos Ratkajevih', 'Zakon ljubavi' i 'Zora dubrovačka')?', zaključuje Jukić.