POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA

Nestvarno lijepa palača smještena usred pustinje

18.08.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Posebna je atrakcija spilja smještena iza vodopada koja je toliko nestvarna da na trenutak djeluje kao priviđenje

Iako zdanje u Nevadi izgleda više kao tematski park, riječ o kući koja je jednoj obitelji dom. Veličanstvena palača okružena

vodom zbog koje djeluje poput vodenoga parka, smještena je usred pustinje, u blizini Boulder Cityja. Trenutačno se nalazi na tržištu, a potencijalni vlasnik morat će za nju izdvojiti tri milijuna dolara.


Posebna je atrakcija spilja smještena iza vodopada koja je toliko nestvarna da na trenutak djeluje kao priviđenje. Sve se to savršeno uklapa u neobično dvorište koje je možda na granici kiča i pretjeranosti, ali ta granica nije prijeđena, tako da je doživljaj i više nego ugodan. Uz bazene koji omogućuju vodene radosti, spektakularna palača nudi i teniske terene.

Ni unutrašnjost kuće ne zaostaje za vanjskim blještavilom. Izbor namještaja, sitni detalji, rasvjeta i stolarija – sve je uređeno tako da stvara dojam udobnosti i topline. U svakom detalju potpuno je jasno da je riječ o domu, i to toplom. Kakav god bio vaš ukus, složit ćete se da je ova palača nestvarno lijepa.