biznis kombinacija

Nepogrešiva kombinacija: Jennifer Lopez ima jesenski stajling vrijedan kopiranja

24.08.2023 u 09:23

  • +5

Jennifer Lopez

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

Bionic
Reading

Slavna glumica i pjevačica uputila se na poslovni sastanak u Los Angelesu u elegantnoj kombinaciji s kojom je nemoguće pogriješiti

Nakon što je većinu kolovoza provela u Europi gdje je spojila odmor na luksuznim jahtama sa snimanjem reklama za svoj brend pića, Jennifer Lopez vratila se u Los Angeles i odmah servirala inspirativan jesenski stajling.

I dok smo je posljednjih dana gledali u ženstvenim haljinama i zavodljivim bikinijima, jučer je prilikom odlaska na sastanak pokazala dojmljiv poslovni outfit vrijedan kopiranja.

  • +8
Jennifer Lopez Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

Riječ je o kombinaciji trendi širokih traperica i vječnog klasika minimalističke garderobe, bijele košulje, koje je nosila usklađene s elegantnim blejzerom boje tamne čokolade.

Stajling je zaokružila crnim cipelama na visoku petu te jednom od omiljenijih Hermesovih torbica iz svoje kolekcije, a sve je začinila i prepoznatljivih sunčanim naočalama.

Osim ideje za nepogrešiv biznis outfit, Jennifer Lopez nedavno je ponudila inspiraciju i za stiliziranje ležernog stajlinga za svakodnevno nošenje, kombinirajući pripijenu bijelu majicu kratkih rukava i crne tajice kao spoj na koji se baš uvijek možemo osloniti.