OTVOREN H&M

Neopisiva šoping groznica obuzela Zagrepčanke

07.04.2011 u 12:47

Bionic
Reading

Čini se da mnoge Zagrepčanke sa srijede na četvrtak nisu mogle dočekati jutro! Čim je prvi hrvatski H&M otvorio svoja vrata, u 11 sati, navalile su kao da će im s polica i vješalica pobjeći sve do jedne krpice

Znamo svi kako izgledaju gužve po dućanima, ali navala žena u H&M od trenutka kad je otvoren za građanstvo, izazvala je pravi stampedo. Među masom šopingholičara na zagrebačkom Cvjetnom trgu, prevladavale su nešto mlađe zaljubljenice u ovaj brand, vidljivo uzbuđene.

Brand je potvrdu svoje popularnosti tako dobio i u središtu Zagreba jer nije, naravno, riječ o tome da su cure gole i bose. To nije bilo koji dućan, nego svjetski popularan lanac ulične mode u koji se dosad odlazilo u Ljubljanu ili Graz, a sada je valjalo prvi pogledati novu kolekciju usred Zagreba. Odličan omjer cijene i kvalitete H&M-ove trendi odjeće mamac je čak i damicama istančanog ukusa s dubljim džepom.

Nisu ih omeli ni prosvjednici koji su bukom izražavali nezadovoljstvo zbog, kako kažu, devastiranja ulice i gradnje Centra Cvjetni. Nakon odbrojavanja i spuštanja ružičastog platna s pročelja zgrade, otvoren je Centar Cvjetni, a više od 1.000 ljudi koji su nestrpljivo čekali pojurilo je u trgovine. Gotovo svaka trgovina ispunjena je kupcima, a H&M-ove blagajne pet minuta nakon otvaranja počele su izdavati prve račune.
Čak polovica posjetitelja u vrijeme pisanja ovog teksta još uvijek je čekala u  redovima ispred ulaza u H&M.