UVIJEK LIJEPA

Neodoljiva Tatjana plijenila poglede

24.10.2010 u 09:53

Bionic
Reading

Tatjana Dragović, supruga Gorana Ivaniševića, blistala je u crnom, pomalo rokerskom 'outfitu' koji je odabrala za otvaranje zagrebačke ljekarne u kojoj će sve dame koje drže do svog izgleda moći isprobati proizvode koje koriste slavne 'showbizzerice' poput Gisele Bundchen, Angeline Jolie i Catherine Zeta Jones

Jedna od naših najuspješnijih manekenki nedavno je sa suprugom uživala na koncertu Olivera Dragojevića u Areni, no na otvorenje nove ljekarne s ekskluzivnim pomadicama na zagrebačkoj Trešnjevci čija je vlasnica Anita Ljubić, bivša supruga Andyja Bare, uputila se sama.

'On je doma i čuva djecu', rekla je Tatjana za 24 sata.

Lijepa supruga Gorana Ivaniševića i majka dvoje djece privlačila je sinoć poglede u crnom sakou i skinny hlačama koje su joj savršeno pristajale, a svoj je look začinila prekrasnim cipelama ukrašenim zakovicama te crnom predimenzioniranom narukvicom.

Dobro raspoložena i nasmijana, začas je bacila u drugi plan sve ostale uzvanice koje su pohrlile isprobati najnovije kozmetičke proizvode koje koriste najslavniji stanovnici Hollywooda.

Inače, Tatjana je nedavno otkrila da joj je Goran najveća potpora kada je pitanju skidanje za editorijale te je potiče da više snima, no ona odbija poslove zbog djece.

Na otvorenju ljekarne goste je zabavljala pjevačica Martina Vrbos, a među poznatim licima viđene su i djevojka odvjetnika Ljube Pavasovića Dina Šternte RTL-ovke Antonija Mandić i Edita Misirić