UDOBNOST PRIJE SVEGA

Neočekivan trend zahvatio glamurozne crvene tepihe

25.12.2016 u 08:00

  • +4

Jennifer Lawrence i Rihanna

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Sudeći prema slavnim zvijezdama, obične krpice kao što su veste i majice postale su više nego modno prihvatljive na glamuroznim crvenim tepisima

Trend nošenja udobne odjeće, takozvani athleisure, već nekoliko sezona uspješno vlada modnom scenom, između ostalog zahvaljujući mnoštvu slavnih trendseterica s pregršt genijalnih stilističkih ideja.

Do danas su usavršile umjetnost uspješnog nošenja tajica i pidžama u dnevnim izdanjima, a sada su uspjele lansirati novi trend u athlesiure segmentu odijevanja.

Ni manje ni više, riječ je o nošenju majica i vesti na crvenim tepisima. Samo proteklog tjedna zvijezde poput glumice Jennifer Lawrence, Cate Blanchett i megapopularne Rihanne uočene su na crvenim tepisima u svečanim kombinacijama upotpunjenim udobnim komadima vesti i majica.



Jennifer Lawrence
povodom pariške premijere novog filma 'Passengers' odlučila se pojaviti u kombinaciji sačinjenoj od sive veste i višeslojne prljavoplave suknje od tila. Oba komada djelo su modne kuće Dior, za koju Jennifer već neko vrijeme nastupa kao zaštitno lice. Osim što njezina svečana kombinacija djeluje kao poboljšana verzija odjeće Carrie Bradshaw iz uvodne špice serije 'Seks i grad', motiv zvijezda i natpis l’étoile na vesti, koji u prijevodu znači upravo to, pokazao se neočekivanim svečanim pogotkom.

Sličan modni primjer u svečanoj prilici pokazala je nepisana kraljica crvenih tepiha Cate Blanchett. Povodom glamuroznog događanja u losanđeleskom Muzeju za suvremenu umjetnost australska glumica pojavila se u kompletu luksuzne kuće Louis Vuitton stvorenom od suknje srednje dužine i veste od mnoštva zlatnih niti. Ovu kombinaciju Cate je učinila još sjajnijom odabravši crvene cipele u špic svilenkastog sjaja s potpisom Giuseppea Zanottija te kraljevski plavu clutch torbicu.

Uz spomenute glumice, tu je megapopularna ljepotica s Barbadosa, poznata po vještini dobitnog spajanja nespojivih komada. Povodom primanja nagrade za najbolje tenisice godine, zahvaljujući svom dizajnu tenisica Fenty Creeper za njemački brend Puma, Rihanna se na crvenom tepihu pojavila u još jednoj u nizu jedinstvenih kombinacija. Ovaj put odlučila se za običnu crnu majicu s natpisom 'Securite', koju je vješto uklopila s baršunastim komadima poput duge suknje i rukavica, cjelokupnu kombinaciju začinivši mnoštvom presijavajućeg nakita, kapom i neizostavnim tenisicama Creeper. Crna kombinacija za koju se Rihanna odlučila djelo je popularnog francuskog brenda Vetements.

Rihanna: Shoe of the Year winner at the 30th FN Achievement Awards in NYC tonight. #fnaa30

Fotografiju objavljuje Rihanna Daily (@rihannadaily)