IMA I ONA LOŠIH DANA

Nenašminkana Maja Cvjetković lice skriva naočalama

13.10.2010 u 18:12

Bionic
Reading

Manekenka Maja Cvjetković poznata je po tome što ne propušta nijedno događanje, a u posljednje vrijeme teško je možemo vidjeti samu. Ona i Petra Maroja nerazdvojne su prijateljice

U posljednje vrijeme manekenka Maja Cvjetković je u centru medijske pažnje zahvaljujući šuškanjima vezanima za njenu vezu s bivšim nogometašem Davorom Šukerom.

Poznata po tome što obožava obilaziti sva događanja u gradu, Maja nas ni ovaj put nije razočarala.

Pojavila se na otvorenju dućana Murad u jednom zagrebačkom šoping centru, u društvu prijateljice Petre Maroje. Na otvorenju su prisustvovali i Hajna Peto Radiković, Mia Elegović Balić i Barbara Nola.

Sve prisutne Maja je iznenadila svojim prirodnom izgledom. Budući da se dotjeruje za svaki izlazak, iznenadio nas je odabir sasvim prirodnog looka.

Odjevena ležerno, u traperice, bijelu košulju, crni prsluk te visoke čizme, Maja je odjevnu kombinaciju upotpunila jednostavnom frizurom. Za razliku od nje, Petra je kosu ukrotila pletenicom te se ipak malo našminkala.

Očito Maja nije očekivala da će i ovaj put privući pažnju fotografa jer je u jednome trenutku na lice stavila velike sunčane naočale koje su u potpunosti skrivale njezino nenašminkano lice te je pozirala s prijateljicom.